FØLG OSS:

Kynningsrud AS fortsetter som gullsponsor

Comet har signert en to års kontrakt med Kynningsrud AS. Kynningsrud sin logo vil bli å finne over kuben, på vantet og Comets drakter sesongen 17/18 og 18/19.

Torkil Kynningsrud i Kynningsrud AS har følgende å si om kontrakten.
Vi er glade for å ha signert en ny kontrakt med Comet. Vi har støttet Comet i mange år, både oppturer og nedturer. Vi har stor tillitt til at Comet jobber seriøst. Menneskene rundt Comet jobber hardt for tiden, noe som har gitt resultater. Det er morsomt å kunne identifisere seg med Comet.

Bjørn Hofgaard er glad for signeringen. Kynningsrud har vært en viktig sponsor i mange år. For oss i Comet er det også viktig å signere sponsorkontrakter for mer enn et år. Dette skaper kontinuitet. Kynningsrud har vært en lokal støttespiller for Comet gjennom mange år, vi er glade for å ha de med videre.

Kynningsrud:
Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet, og omfatter i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Prefab, Fundamentering, Eiendom og Kran. Hver dag jobber vi med å løfte høyt, bygge solid og forvalte fornuftig over hele Norge og Sverige, hele tiden med visjonen «Gleden er å være til nytte» som viktigste drivkraft.

Kynningsrud

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *