FØLG OSS:

Ny signering, denne gangen administrativt

Den 46 år gamle haldenseren Lars Høiby har blitt ansatt som markedsleder i Comet. De siste årene har Lars hatt ansvar for Rikstotoskolen i Oslo, før dette jobbet han i Halden Arbeiderblad.

«Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben. Jeg skal følge sponsorene tett, fordi vi som klubb er avhengige av å ha et tett samarbeid med våre sponsorer. Det er de som holder liv i klubben» , uttaler Lars.
«Jeg er veldig imponert over hvordan økonomien har snudd så fort. Jeg har tro på at vi skal vokse videre. For hver krone Comet bruker, skal denne være tjent inn først. Jeg er glad for å være med på «veien mot Get-ligaen» «.

Noen av Lars sine arbeidersoppgaver blir:
Frokostmøter
Kickoff
Sponsorkontakt

Styrets leder Bjørn Hofgaard er glad for at Comet har ansatt Lars Høiby:
«Jeg er glad for at vi nå har en som styrer rundt marked. Lars har en bra portefølje og er stort nettverk som jeg håper vi i Comet kan dra nytte av. Dette tror jeg vil føre til en bra kontinuitet i klubben. Jeg tror spesielt Lars sin erfaring fra Norsk Rikstoto vil være bra for Comet. Lars er en hyggelig og trivelig mann som jeg håper får en fin start i jobben «.

Velkommen til Comet, Lars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *