FØLG OSS:

Jakob Klang lånes ut til Sparta Primærfaner

Søndagens matchvinner Jakob Klang lånes ut til Sparta. Sarpsborglaget sliter med skader og det er grunnen til at Jakob kommer til å spille kampen på tirsdag mot Lillehammer.

Jakob har fått en veldig fin start på sesongen og står med 9 poeng (1+8) på sesongens første fire kamper. Samarbeidet Comet og Sparta inngikk før denne sesongen gjør det mulig for Jakob å spille kamp for Sparta på tirsdag og Comet allerede til lørdag igjen. Dette passer bra da Comet ikke har noen kamper denne uken.

Jakob Klang gleder seg til morgendagens kamp:
Det er kult at jeg får tillit og skal spille i morgen. Det blir en fin utfordring og jeg skal gjøre mitt beste.

Sport er glade for at Jakob får muligheten i Sparta:
At Jakob får sjansen til å være med Sparta er virkelig fortjent. En spiller som jobber steinhardt hver trening og kamp for å nå sine mål og utvikle seg som hockeyspiller. Han står alltid opp for laget og vi håper og tror han vil vokse med den erfaringen han får her. Ingen ting kommer gratis i hockey.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *