FØLG OSS:

En av de mest lojale sponsorene fortsetter!

Stangeskovene med hockeyglade Terje Kristiansen i spisser fortsetter som gullsponsor. Stangeskovene er en av de mest lojale sponsorene hos oss i Comet og går inn i sin 20. sesong som sponsor. Gjennom årene har de hatt flere spiller i jobb og i dag jobber Charley Berg der. Før forrige sesong hyllet også Terje Kristiansen dugnadsånden i Comet, og fortalte at det er en stor faktor for at de er så lojale. Tore Jobs er meget fornøyd med at Stangeskovene fortsetter som sponsor enda en sesong og sier det er viktig at sponsorer er med over så mange år.

Historie:
Historien starter langs elva Tista i Halden-vassdraget allerede på 1600-tallet – kanskje før. I århundrer har familien Stang vært knyttet til skogbruk og trelasthandel i Haldenvassdraget.

Det var først i 1899 at Stang-familiens mangfoldige virksomhet ble samlet i ett selskap, og det var Niels Anker Stang som stod bak.

Da han var 67 år skrev han brev til sin eldste svigersønn, dr. Johan Schweigaard, hvor han ytret ønske om å overlate eiendommene, som da utgjorde ca 175.000 da, til sine svigersønner.

I 1999 feiret Stangeskovene 100-års jubileum. I den forbindelsen skrev Øivind Hauge et jubileumsskrift som presenterer selskapets historie gjennom 100 år. Jubileumsskriftet ligger ute i Nationalbibliotekets database.

 

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på
TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *