FØLG OSS:

To nye sølvsponsorer på plass!

Vi er glade for å presentere at Oskar L. Hansen har gått fra bronsesponsor til sølvsponsor, også Dahles Auto Halden har økt sitt bidrag og går fra grønn iskriger til sølvsponsor.

Oskar L. Hansen

Familiebedriften Oskar L. Hansen fortsetter som sponsor og øker sitt bidrag, noe som gjør de til sølvsponsor for sesongen 18/19. Tore Jobs er glad for at den tradisjonsrike bedriften fortsetter som sponsor og ønsker å øke sitt sponsorat.

Om:
Vi har gjennom 62 år skaffet oss bred kompetanse innen glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger og mer tradisjonelt håndverk.

Sving innom oss i Halden sentrum og få gode ideer og råd om f.eks. speil, glassrekkverk, innramming og interiørglass.

Glass over kjøkkenbenken er blitt populært de siste årene og vi har et bredt utvalg av variasjoner å tilby.

 

Dahles Auto Halden

Dahles Auto Halden med tidligere Comet-spiller Lars-Espen Hansen i spissen øker sitt bidrag før 18/19 sesongen noe som gjør at de går fra Grønn-iskriger til sølvsponsor. Tore Jobs er glad for at enda en bedrift har troen på Comet og øker sitt bidrag.

«Dahles Auto Halden tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. De hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering.»

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på
TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *