FØLG OSS:

To nye sponsorer på plass

Center revisjon og Autoelektro Sarpsborg har signert nye kontrakter med Comet for sesongen 18/19 og øker sitt bidrag.

Autoelektro Sarpsborg

Autoelektro Sarpsborg er et firma som har bestått siden 1995 og driver med salg, reparasjon og montering Webasto varmere i båt og bil. I sommerhalvåret reiser Halvor Johannessen rundt i båthavner fra Halden til Drøbak og reparerer bårvarmere, mens i vinterhalvåret går det mest i bilvarmere. Tore Jobs er glad for at Autoelektro Sarpsborg er med videre og øker sitt bidrag.

Center revisjon
Center revisjon er et revisjonsselskap som har hovedkontor i Sarpsborg, men tilbyr tjenester i Sarpsborg, Moss, Halden og Fredrikstad. Center revisjon ble etablert i 1999 av revisor Jon R. Andersen. I dag består staben av 8 ansatte. Tore Jobs er fornøyd med en at Center Resvisjon fortsetter sitt bidrag til klubben, at de øker sitt bidrag beviser også at de har troen Comet.

«Et godt lag er forhåpentligvis bedre enn summen av enkeltspillere. Men for at det skal gjelde, må alle enkeltspillerne passe sammen. Når vi ansetter nye mennesker, er vi veldig bevisst på at hun eller han skal være en lagspiller. Alle ansatte er med på intervjuet – og vi er minst like opptatt av å selge OSS inn, som jobbkandidaten er på å selge seg selv inn.»

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på 
TLF: 907 44 966 
MAIL: torejobs@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *