FØLG OSS:

Før kampen: Comet Halden – Hasle-Løren Primærfaner

Endelig er det klart for hockeykamp i Halden ishall igjen, og Hasle-Løren kommer på besøk. Et lag Comet tapte 5-4 mot på lørdag etter at Comet ledet 3-0 halvveis. Hasle-Løren har en veldig bra norsk stamme i laget med Csisar, Sørvik og Juell i spissen. Comet og Hasle-Løren møttes til treningskamper to ganger tidligere denne sesongen, noe som endte med en seier til hvert lag.

Göran Hermansson forteller om et Comet som ønsker revansje:
Ny match, nye muligheter. Det var et tungt tap på lørdag, en jevn kamp som Hasle-Løren vinner etter noen svake perioder av kampen. I dag er vi veldig revansjesugne, vi skal jobbe knallhardt i 60 minutter. En gladnyhet et at Klang er tilbake for fult på trening,  men han spiller ikke dagens kamp.

Tabellsituasjon:
3. Hasle-Løren 6 poeng
6. Comet Halden 6 poeng

Poengkonger:
Comet: Ugnius Cizas (2+4)
Hasle-Løren: Fredrik Csisar (2+5)

5 siste møtene:
Hasle-Løren – Comet 5-4
Hasle-Løren – Comet 4-3
Hasle-Løren – Comet 2-3
Comet – Hasle-Løren 1-3
Comet – Hasle-Løren 5-1

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

 Kampsponsor:

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *