FØLG OSS:

Serielederne kommer på besøk

Gjøvik Hockey har fått en fantastisk start på sesongen etter å ha forsterket laget i sommer. Gjøvik leder tabellen med 3 poeng foran Comet etter de 8 første seriekampene. Lagene møttes 4 ganger forrige sesong, noe som endte med 4 serie til Comet. Jakob Klang gjorde hele 9 poeng mot Gjøvik forrige sesong, men er fortsatt ute med skade å må se kampen fra tribunen sammen med Tobias Hurrød, Marcus Dahl og Henrik Holme.

Göran Hermansson før kampen:
I dag møter vi Gjøvik Hockey som har åpnet sesongen sterkt. Vi gleder oss til en bra match der det er viktige poeng i toppen på spill. En «såkalt» 6 poengskamp. Vi trenger all den søtten vi kan få fra tribunen og håper så mange som mulig tar turen til Halden ishall 16:00.

Tabellsituasjon:
1. Gjøvik Hockey 21 poeng
2. Comet Halden 18 poeng

Poengkonger:
Comet: Ugnius Cizas (8+10)

Gjøvik: Rimjans Leonards (11+9)

5 siste møtene:
Gjøvik-Comet 5-9

Comet-Gjøvik 3-1
Comet-Gjøvik 6-1
Gjøvik-Comet 0-5
Comet-Gjøvik 5-3

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 16:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *