FØLG OSS:
SportFør kampenStorhamar YA gjester Halden ishall

IHK Comet Halden Elite

Storhamar YA gjester Halden ishall

Storhamar YA rykket før denne sesongen opp til 1. divisjon og fått en tøff start som har resultert i 2 poeng på sesongens 12 første kamper. Disse poengene har kommet etter tap på overtid for Furuset og Kongsvinger. Laget fra Hamar kommer fra et 0-1 tap for Furuset, mens Comet slo Kongsvinger 6-2 i Halden ishall. Comet stiller uten Tuukka Smura, Jakob Klang, Ole Sydvold Johannessen og Oliver Jigarp.

Göran Hermansson før kampen:
To kamper mot Storhamar YA før halve serien er ferdigspilt. Det er jevnt i toppen så hver kamp er viktig. Vi kommer fra en bra kamp mot Kongsvinger på onsdag. Vi skal fortsette å holde tempoet i spillet oppe og vende spillet raskt. Vi gleder oss til en ny og spennende hockeykamp i Halden ishall

Tabellsituasjon:
2. Comet Halden 33 poeng
10. Storhamar YA 2 poeng

Poengkonger:
Comet: Robin Olsen-Syversen (11+16)
Storhamar YA: Kristian Blystad (5+4)

Siste møtene:
(Det er kun registrert 2 tidligere møter mellom Comet og Storhamar YA/2, dette i 11/12 sesongen)
Storhamar YA-Comet 0-5
Comet-Storhamar YA 13-1

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 16:00

Kampsponsor:

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.