FØLG OSS:

Storhamar YA gjester Halden ishall

Storhamar YA rykket før denne sesongen opp til 1. divisjon og fått en tøff start som har resultert i 2 poeng på sesongens 12 første kamper. Disse poengene har kommet etter tap på overtid for Furuset og Kongsvinger. Laget fra Hamar kommer fra et 0-1 tap for Furuset, mens Comet slo Kongsvinger 6-2 i Halden ishall. Comet stiller uten Tuukka Smura, Jakob Klang, Ole Sydvold Johannessen og Oliver Jigarp.

Göran Hermansson før kampen:
To kamper mot Storhamar YA før halve serien er ferdigspilt. Det er jevnt i toppen så hver kamp er viktig. Vi kommer fra en bra kamp mot Kongsvinger på onsdag. Vi skal fortsette å holde tempoet i spillet oppe og vende spillet raskt. Vi gleder oss til en ny og spennende hockeykamp i Halden ishall

Tabellsituasjon:
2. Comet Halden 33 poeng
10. Storhamar YA 2 poeng

Poengkonger:
Comet: Robin Olsen-Syversen (11+16)
Storhamar YA: Kristian Blystad (5+4)

Siste møtene:
(Det er kun registrert 2 tidligere møter mellom Comet og Storhamar YA/2, dette i 11/12 sesongen)
Storhamar YA-Comet 0-5
Comet-Storhamar YA 13-1

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 16:00

Kampsponsor:

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *