01:55 Utvisning Nidaros H. Aune 2 minutter for interference
02:38 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for holding
10:15 MÅL 0-1 Comet J. Nipe (R. Olsen-Syversen, H. Vaglen)
18:21 Utvisning Comet O. Pihlström 2 minutter for tripping

Skudd: 6-7
Utvisningsminutter: 2-4

Comet får tidlig muligheten i overtall etter at Aune tar en interference på Westin. Overtallet varer i ca. 1 minutt før Wehn kommer alene med Johnsen og Gintautas stopper han på ulovlig vis. Nidaros får etter dette muligheten i overtall, men etter bra BP av Comet har ikke Nidaros et skudd på mål. Nipe scorer i sin tredje kamp på rad når han setter inn en retur etter skudd fra Syversen og sender Comet i ledelsen. Resten av perioden er preget av bra tempo og muligheter til begge lag.

2.Periode

21:25 MÅL 1-1 Nidaros S. Valde (J. Hofstad)
22:09 MÅL 2-1 Nidaros D. Hofstad (D. Wehn)
25:10 Utvisning Comet H. Holme 10 minutter for dårlig oppførsel
25:55 Utvisning Nidaros 2 minutter grunnet for mange spillere på isen
26:20 MÅL 2-2 Comet E. Egeland (P. Karlsen-Wessel, R. Olsen-Syversen) (PP1)
29:53 MÅL 2-3 Comet T. Hurrød (G. Karrestad, H. Borgersen)
34:46 MÅL 2-4 P. Gintautas (O. Sydvold Johannessen, F. Løken Pedersen)
36:06 MÅL 3-4 D. Wehn (A. Svedlund, D. Hofstad)
37:22 Utvisning Nidaros H. Aune 2 minutter for interference
37:52 MÅL 3-5 Comet P. Karlsen-Wessel (R. Olsen-Syversen, E. Egeland) (PP1)

Skudd: 11-18
Utvisningsminutter: 4-10

Nidaros utligner tidlig til 1-1 når Valde setter pucken i mål. Sekunder senere går Nidaros opp i ledelsen når Hofstad setter pucken i mål fra slottet. Egeland utligner til 2-2 når han setter inn en retur i overtall. Hurrød sender Comet i ledelsen med et skudd fra blå. Comet øker igjen sin ledelse til 4-2 etter at Løken blokker et skudd i egen sone, Comet kommer på kontring og Gintautas setter pucken i mål. Dette var Gintautas sitt 20. mål for sesongen og Comets mål nummer 100. Comet har etter dette flere store sjanser, blant annet ved Syversen og Bjørsland. Wehn og Nidaros kontrer inn 3-4 før Wessel igjen øker Comet sin ledelse i overtall med skudd fra blå.

Utvisningsminutter: 4-4

Nidaros starter perioden med å bytte keeper. Perioden er preget mye frem og tilbake uten de alt for store sjansene til noen av laga. Comet har muligheten i overtall men den største muligheten kommer når Wehn kommer alene med Johnsen. Nidaros tar ut keeper i sluttminuttene, men det blir ingen flere scoringer.