FØLG OSS:

Sponsoroppdatering!

Sponsorarbeidet med Tore Jobs i spissen fortsetter og tre nye sponsorer er signert, samt at vi presenterer andre sponsorer som har re-signert i løpet av sesongen. Det er en fornøyd Tore Jobs som forteller om alt det positive som rundt Comet for tiden ved halvspilt serie.

Tore Jobs har følgende å si etter halvspilt serie:
Tidligere i år klarte vi sponsorbudsjettet og det er en glede å fortelle at det nå har økt med 10%. Sponsormarkedet i Halden og omegn har tatt meg godt i mot og vi skal jobbe hardt for å pleie forholdet videre.
Tilskuersnittet i Halden ishall har også økt fra 562 under 17/18 sesongen til 810 så langt denne sesongen. En økning på 248 tilskuere. En grunn til dette er at når sponsorinntektene øker, øker også antall sponsorkort samtidig har alle spillerne i breddeavdelingen har egne kort. Med disse to faktorene, samt nye tilskuere i Halden ishall er det veldig gledelig at snittet har økt.
Sportslig har det også gått veldig bra, ved halvspilt serie (etter kampene mot Storhamar YA) lå Comet på kvalplass, noe som betyr at hvis det fortsetter slik spiller Comet kvalifikasjon til GET-ligaen i mars. Andre halvdel av serien endte med sterke resultatet i Trondheim og 5/6 poeng ble med hjem til Halden. Nå venter Hasle-Løren hjemme førstkommende lørdag og med seier der har vi et bedre utgangspunkt enn starten på første halvdel. Det blir helt klart et veldig spennende 2019 som jeg tror alle gleder seg stort til.

Sponsorpresentasjoner:

Burger King Halden åpnet ved Tista Senter i Mars 2018 og går inn som ny sponsor i Comet.
«Hver dag besøker mer enn 11 millioner gjester BURGER KING® restauranter rundt om i verden. De gjør dette fordi våre restauranter er kjent for å levere kvalitetsrik, smakfull og rimelig mat. BURGER KING® ble grunnlagt i 1954, og er nå den nest største hamburgerkjeden i verden»
Restauranten på Tista senteret har ca. 80 sitteplasser, et lekeland til barna, samt uteservering og har åpent 7 dager i uka.

Bilderesultat for burger king logo


 

Würth Halden åpnet sin butikk ved Halden stadion i 2017 har signert en sponsoravtale med Comet.

«WN er til for kundens verdiskapning. Fagfolk i alle kategorier innen auto, bygg og anlegg, mekanisk/tekniske fag skal til enhver tid ha vår fulle støtte og oppmerksomhet. Vi leverer et stort utvalg festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr. Vårt produktsortiment kjennetegnes av bruksverdi, sikkerhet, effektivitet og kvalitet. Egenskaper som alltid evalueres grundig før produkter lanseres.
WN er også en av markedets fremste kompetanseleverandører. Gjennom et høyt kunnskapsnivå sikres våre kunders fremtidige verdiskapning og lønnsomhet.»

Bilderesultat for würth logo


 

Haby Norske Sjalusier AS har signert en avtale med Comet og er ny sponsor. Haby Norske Sjalusier AS går inn som ny sponsor i Comet som samarbeidspartner.

«Haby Norske sjalusier AS er en mekanisk bedrift med spesialisering innen fysisk sikring; rullegitter i stål og aluminium, brannporter, industriporter, faste og skyvbare gitter, samt egen produksjonslinje for brann- og røykgardiner. Vi har de senere årene levert brann- og tyverisikring til dagligvarebransjen, entreprenører og kjøpesentre i Norge og Sverige, og er en ledende leverandør innen vårt felt. I 2002 flyttet virksomheten til «nye» lokaler. Fabrikkanlegget er med sine 2.000 kvm per dato ett av Norges største anlegg med egen helautomatisk produksjonslinje. Det gir oss en fleksibilitet som gjør det mulig å tilpasse produksjonen til hvert enkelt prosjekt og å utføre store oppdrag på kort tid.»

Bilderesultat for haby norske sjalusier


 Halden rørleggerservice med Sindre Olsen i spissen har sponset Comet gjennom flere år, samarbeidet fortsetter og Halden rørleggerservice signerte tidligere i år en ny avtale og fortsetter som bronsesponsor.

«Halden Rørleggerservice AS er en godkjent mesterbedrift med sentral godkjenning som tar de fleste typer oppdrag innenfor rørleggerfaget. Vi innehar kompetanse og de nødvendige godkjenninger til å utføre oppdrag som bad- og våtromsprosjekter, service, nybygg, hytter, varmeanlegg, varmepumper, utvendige vann og avløpsarbeider, pumpestasjoner, renseanlegg og mindre industrioppdrag. Vi er medlem i VVS Eksperten som er en landsdekkende rørleggerkjede.»

Bilderesultat for halden rørleggerservice


 Flis og malerservice og Comet fortsetter sitt samarbeid og det ble tidligere i år signert en avtale som gjør Flis og malerservice til bronsesponsor. Comets #95 Ugnius Cizas jobber også for Flis og malerservice.

«Flis og Malerservice AS holder til i den lille byen Halden i Østfold, vi arbeider med utvendig maling og alt mellom tak og gulv som må sparkles, males eller vanntettes med membran. Vi tar ikke bare
jobber i Halden, vi har utført en håndfull jobber rundt om Østfold og helt ut mot Oslo sentrum.
Med 25 års erfaring, gode håndtverkere og konkurransedyktige priser lover vi deg at du kommer til å bli fornøyd med sluttresultatet!»

Bilderesultat for flis og malerservice


 Mapei Halden fortsetter også som sponsor i Comet som bronsesponsor. Mapei Halden har vært sponsor i flere år og leverer i dag blant annet matchpucken.

«Mapei er en av verdens største leverandører av lim, fugemasser og andre kjemiske produkter til byggebransjen og har ca. 7500 ansatte i over 80 land i alle verdensdeler. Rescon har vært en ledende norsk leverandør av lim, fugemasser og andre kjemiske produkter til byggebransjen siden 1976. I 1999 ble Rescon en del av det internasjonale konsernet Mapei. Mapei har blitt verdsatt som en kompetent og ansvarlig partner, og har opplevd en betydelig vekst. I oktober 2011 endret Rescon Mapei navn til Mapei AS for og tydeligere vise at firmaet tilhører en av verdens største produsenter av lim, fugemasser og kjemiske produkter til byggebransjen. Anlegget i Nord-Odal blir fortsatt hjørnesteinen for det nordiske markedet. 5 % av omsetningen brukes til forskning og produktutvikling – rettet mot økologisk bærekraftige produkter og systemer som ikke inneholder løsemidler og forurensende stoffer.»

Bilderesultat for mapei


 

Foto: Hans-Petter Kjøge, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *