00:44 Utvisning Comet C. Berg 2 minutter for hooking
00:50 MÅL 1-0 Tønsberg R. Rakell (H. Kvernberg) (PP1)
08:00 Utvisning Comet P. Karlsen-Wessel 2 minutter for slashing
08:43 Utvisning Tønsberg E. Karcak 2 minutter for interference
10:03 MÅL 1-1 Comet S. Westin (R. Olsen-Syversen, T. Hurrød)  (PP1)
14:17 Utvisning Tønsberg N. Næsgård 2 minutter for tripping
14:35 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for høy kølle
18:46 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for roughing
18:46 Utvisning Tønsberg E. Kacak 2 minutter for roughing
20:00 Utvisning Comet E. Egeland 2 minutter for tripping

Skudd: 20-14
Utvisningsminutter: 6-10

Tønsberg går opp i ledelsen allerede etter 50 sekunder når Rakell setter pucken i mål fra blå i overtall. Tønsberg fortsetter å presse etter dette, men Comet står imot. 1-1 kommer etter at Syversen tar med seg pucken inn i sonen og legger igjen til Westin som kommer inn i slottet og setter pucken i mål. Etter dette er det mye frem og tilbake, begge lag har sine muligheter. Litt temperatur blir det også som fører til flere utvisninger. På tiden 20:00 får Egeland en 2 minutter for tripping, noe som gjør at Tønsberg starter perioden fire mot tre.

Utvisningsminutter: 6-4

Comet starter perioden i undertall, men Comet står bra. Etter dette er det mye frem og tilbake for begge lag. Comet får muligheter i overtall, uten at det resulterer i scoring. Halvveis i kampen kommer Cizas alene mot mål i undertall, men blir hindret i å avslutte og får tildelt straffe. En straffe hvor Cizas bommer. Begge lag har en mulighet i overtall før perioden er over uten at det resulterer i scoring eller noen store sjanser for begge av lagene.

3.Periode

45:51 Utvisning Tønsberg S. Oberc 2 minutter for tripping
48:58 MÅL 1-2 Comet C. Berg (R. Olsen-Syversen, F. Løken Pedersen)
50:55 Utvisning Comet A. Høvik 2+2 minutter for roughing
50:55 Utvisning Tønsberg K. Karlsson 2+2 for roughing
50:55 Utvisning Tønsberg V. Öhman 2 minutter for slashing
51:25 MÅL 1-3 Comet S. Westin (P. Gintautas, U. Cizas) (PP1)
55:01 Utvisning Comet O. Sydvold Johannessen 2 minutter for forsinkelse av spillet
55:01 Timeout Tønsberg
55:01 Goalie out-Tønsberg
55:31 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for tripping
56:38 Utvisning Comet F. Løken Pedersen 5+20 minutter for roughing
56:38 Utvisning Tønsberg G. Runbjerg 5+20 minutter for roughing
59:49 MÅL 1-4 Comet R. Olsen-Syversen (J. Nipe)

Skudd: 6-10
Utvisningsminutter: 33-33

Tønsberg starter den 3. perioden med flere sjanser, med Smura og Comet står imot. Comet får muligheten i overtall, men kommer ikke til de store sjansene. Etter 9 minutter sender Berg Comet i ledelsen når han skyter fra blå og pucken går i mål. En puck Öhman i Tønsberg buret burde tatt. Høvik har en stor mulighet til å øke ledelsen like etter når han bli spilt fri av Pihlström. Westin øker ledelsen for Comet i overtall når han setter pucken mellom beina på Öhman. Med 5 minutter igjen av perioden tar Tønsberg timeout og tar ut keeper i forsøk på å redusere. Tønsberg har flere store sjanser, men Smura tar det som kommer. Med 11 sekunder igjen av kampen setter Syversen pucken i det åpne målet og fastsetter sluttresultatet til 1-4.