FØLG OSS:

Viktig kamp mot Gjøvik

Gjøvik Hockey har levert en solid sesong og ligger på en 4. plass. Lagene har møttes tre ganger denne sesongen, noe som har endt med 3 seire til den grønne og 21-8 i målforskjell. Lagene møttes på lørdag, noe som har endte med 11-2 seier til de grønne på Gjøvik.
Simon Westin er ute grunnet hjernerystelse.

Göran Hermansson før kampen:
En viktig seier over Gjøvik på lørdag og en ny viktig kamp i kveld. Serien drar seg mot slutten og det er bare 7 kamper igjen. Det er nå det gjelder om vi skal nå kvalserien. Det er tett mellom 3 lag som skal gjøre opp om de to kampene. Vi begynner i kveld med en bra kamp der arbeidsinnsatsen er veldig viktig.

Tabellsituasjon:
1. Comet Halden 56 poeng
4. Gjøvik Hockey 38 poeng

Poengkonger:
Comet: Robin Olsen-Syversen 47 (15+32)
Gjøvik: Rimjans Leonards 44 (22+22)

5 siste møtene:
Gjøvik-Comet 2-11
Gjøvik-Comet 2-3
Comet
-Gjøvik7-3
Gjøvik-Comet 5-9
Comet-Gjøvik 3-1

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 19:00

Kampsponsor:

FOTO: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *