FØLG OSS:

Flere sponsorer er med videre

En fornøyd Tore Jobs ser at det er positive signaler i markedet og kan fortelle at sponsorarbeidet er godt i gang. Flere sponsorer har allerede signert for den kommende sesongen. «Spillere signerer 2 års avtaler og sponsorer signerer for den kommende sesongen allerede nå. Dette er utrolig bra.»

Følgende sponsorer har signert avtaler for kommende sesong:

Stangeskovene
Stangeskovene med hockeyglade Terje Kristiansen i spisser fortsetter som gullsponsor. Stangeskovene er en av de mest lojale sponsorene hos oss i Comet og går inn i sin 21. sesong som sponsor. Gjennom årene har de hatt flere spiller i jobb og i dag jobber Charley Berg der.

Om:
«Stangeskovene Tistedal ligger i Østfold Fylke, i Halden Kommune, nær tettstedet Tistedal. Vi tilbyr foruten egenprodusert trelast, alt av byggevarer til ditt byggeprosjekt. Vi leverer varer på hele Østlandet.»

SpareBank 1 Østfold Akershus
Før denne sesong signerte SpareBank 1 Østfold Akershus en to årskontrakt med Comet og er med dette også med den kommende sesongen. Sparebank 1 Østfold Akershus fortsetter som gullsponsor.

Om:
SpareBank 1 Østfold Akershus er en selvstendig regional sparebank, i allianse med flere andre sparebanker gjennom SpareBank 1-samarbeidet. 
Hovedkontoret vårt ligger i Moss og banken har, med sine datterselskaper 198 årsverk. Vi er lokalisert med bankkontor i Moss, Vestby, Askim, Moss, Rygge, Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

Halden Auto
Halden Auto gikk inn som bronsesponsor før denne sesongen. Det er gledelig å meddele at bilforhandleren på Sørlifeltet før neste sesong øker sitt bidrag og blir sølvsponsor for sesongen 19/20.

Om Halden Auto:
Bilforhandleren Halden Auto AS er en merkeforhandler av Mercedes og Peugeot både person- og varebiler. I tillegg til nye biler er det også et stort utvalg av bruktbiler. I dag er det 24 ansatte fordelt på salgsavdeling, administrasjon og verksted.

Oskar L Hansen
Familiebedriften Oskar L. Hansen fortsetter som sponsor og og er sølvsponsor for sesongen 19/20.

Om:
Vi har gjennom 62 år skaffet oss bred kompetanse innen glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger og mer tradisjonelt håndverk.
Sving innom oss i Halden sentrum og få gode ideer og råd om f.eks. speil, glassrekkverk, innramming og interiørglass.
Glass over kjøkkenbenken er blitt populært de siste årene og vi har et bredt utvalg av variasjoner å tilby.

Halden Taxi
Halden Taxi har signert en ny avtale med Comet og fortsetter som sølvsponsor den kommende sesongen.

Om:
Forretningsidé:
Halden Taxi AS skal, gjennom fornøyde kunder og medarbeidere, tilby bransjens beste lønnsomhet for tilsluttede drosjeeiere.
Visjon:
Halden Taxi AS skal være ett sterkt positivt innslag i Østfolds peneste by og som en selvfølgelig del av byens infrastruktur medvirke til byens utvikling. Halden Taxi AS skal virke for et trygt samfunn og ha en høy anseelse hos kunder, samarbeidspartnere, medarbeidere og i allmennheten. Halden Taxi AS skal velge løsninger som i minst mulig grad forurenser det ytre miljø.

Dahles Auto Halden
Dahles Auto Halden med tidligere Comet-spiller Lars-Espen Hansen i spissen fortsetter som bronsesponsor også kommende sesong.

Om:
«Dahles Auto Halden tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. De hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering.»

Ønsker din bedrift å være med på laget? Kontakt Tore Jobs

TLF: 907 44 966 
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@comethockey.no

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *