FØLG OSS:

Dahles Auto Halden blir gullsponsor

Tidligere har det kommet frem at Dahles Auto Halden fortsetter som sponsor. Nå er kontrakten reforhandlet og Volkswagen forhandleren øker sitt bidrag og går fra bronsesponsor til gullsponsor foran den kommende sesongen.

Tidligere Comet-spiller og nå daglig leder hos Dahles Auto Halden Lars-Espen Hansen har følgende å si:
Det er mye positivt som skjer for tiden, spillere signerer nye kontrakter nå og dette er noe vi ønsker å være med på fremover. Derfor øker vi vårt bidrag i Comet, vi vil blant annet profileres opp å drakten neste sesong, på overarmen.

Om:
«Dahles Auto Halden tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. De hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *