04:22 Utvisning Hasle/Løren E. Forsberg 2. minutter Slashing

12:13 Mål 1-1 Hasle/Løren E. Forsberg (S. Rødberg)

13:37 Utvisning Hasle/Løren A. Nybo 2. minutter Tripping

14:07 Utvisning Comet P. Gintautas 2. minutter Interference

14:07 Utvisning Hasle/Løren H. Andersen 2. minutter Usportslig

16.23 Mål 2-1 Comet C. Usov (D. Nygård)

Comet starter kampen best og det er de som skaper de største sjansene. 1-0 Målet kommer etter at Vaglen styrer pucken inn i mål etter en pasning var Usov. På tiden 14:07 får vi en dobbel utvisning etter at Comets Gintautas taklerer en spiller uten pucken og Hasle/Lørens Andersen fikk 2 minutter for usportslig. 2-1 kommer etter at Usov får pirket pucken imellom bena på Hasle/Løren sin keeper.

37:23 Utvisning Hasle7Løren E. Forsberg 2 minutter Hekting

Begge lag starter omgangen likt, og det er en del skudd på begge mål. Halvveis i perioden får Hasle/Løren fyrt av 2 farlige skudd, men Comets keeper Kristian Høvik varter opp med 2 feber redninger. Etter det står styrer Comet kampen og fyrer av en del skudd, men får ikke uttelling. De får heller ikke uttelling i spill 5 mot 3

47:56 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter Usportslig

49:37 Mål 4-1 Comet H. Kopperud (M. Bjørsland)

50:52 Mål 5-1 Comet O. Johannesen (P. Karlsen-Wessel)

52:53 Mål 6-1 Comet P. Gintautas (O. Johannesen)

56:24 Mål 7-1 Comet H. Holme (A. Pedersen)

3.Periode starter likt som andre periode. Spillet svinger begge veier, men det er Comet igjen som tar styringa. 3-1 målet dytter Usov over linja etter at Vaglen har satt pucken mellom bena på Hasle/Løren keeper, men pucken gikk aldri over linjen noe som Usov fikset. Det blir en dobbelt utvisning etter litt gruff foran Comet målet. Comet fortsetter å kjøre på og får endelig uttelling. De legger på 4-1, 5-1, 6-1 og til og med 7-1.

1. periode ender 5-0 til Comet

Skuddstatistikk 3.periode: Comet 10 – Hasle/Løren 3

Comet vinner kampen 7-1