FØLG OSS:

Kontrakt på Hov Johnsen

Unggutten Sindre Hov Johnsen født i 2001 har signert kontrakt med a-laget for den kommende sesongen. Hov Johnsen tok sine første skøyteskjær i Halden ishall, men valgte som 13 åring å ta turen til Sverige og Lions. Etter 4 år i Lions vendte den høyreiste forwarden tilbake til Halden før forrige sesong. Hov Johnsen er en stor forward som er 195 cm høy og veier 100 kg, unggutten har trent med a-laget siden sommeren.

Sindre Hov Johnsen har følgende å si:
Den siste sesongen i Lions vurderte jeg hockeygymnas, men jeg slet med skade noe som følte at jeg mistet litt motivasjon. Istedenfor ble det skole i Norge og lærlingplass hos Europris Svinesundparken, da passet det bra å returnere til Halden og spill for Comet 2. Det har vært en tung sommer med mye bra treninger. Det er helt klart veldig morsomt å få muligheten for a-laget. Nå skal jeg kjempe hardt for spilletid, samtidig utvikle meg som spiller. Det er en stor mulighet for meg, og det er morsomt at lokale unggutter får muligheten.

Glenn Johansen har følgende å si:
Det er alltid morsomt med unge haldensere som virkelig tar opp hanskene når det gjelder. Sindre har hatt en bra utvikling den siste måneden på is, han har kjørt flere økter daglig og vist at han virkelig har hatt lyst til dette. Nå gjelder det for han å kjøre på videre, en stor forward som har mange fine år foran seg.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *