FØLG OSS:

Før kampen: Comet Halden – Nidaros

Etter en solid 4-2 seier over Ringerike Panthers på onsdag og elleve strake seire på rad er gutta klare for å jakte sin tolvte seier mot Nidaros. Nidaros møtte Lørenskog i går, noe som endte med 5-2 tap for trønderne. Nidaros gjør det også bra for tiden og står med fem seire på de siste syv kampene, mens Comet ikke har tapt en kamp siden 28. september.
Simon Westin og Patrick Karlsen-Wessel er fortsatt ute med skader.

Göran Hermansson før kampen:
Etter en herlig kamp på onsdag med mye mennesker på tribunen er det klart for en ny toppkamp i dag. Vi håper på den samme fine støtten fra haldenserne når Nidaros i dag kommer på besøk. Det var to jevne og tøffe kamper når i møttes i Trondheim tidligere i høst, hor vi vant begge kampene. Vi må spille på topp og jobbe hardt for å vinne, og det skal vi.

Tabellsituasjon:
2. Comet Halden 37 poeng
3. Nidaros 31 poeng

Poengkonger:
Comet: Christopher Usov 26 (11+15)
Nidaros: Andreas Svedlund 26 (11+15)

5 siste møtene:
Nidaros-Comet 3-4
Nidaros-Comet 1-4
Nidaros-Comet 2-3 (SD)
Nidaros-Comet 3-5
Comet-Nidaros 5-1

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 14:30

Kampsponsor:
Bilderesultat for fresenius kabi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *