FØLG OSS:

Det gikk nesten..

1 Periode

02:58 Utvisning Ringerike K. Markstrøm 2+10 fro takling bakfra + Usportslig oppførsel

07:04 Mål 0-1 Ringerike E. Fosse (E. Andresen)

12:56 Utvisning Ringerike J. Eriksson 2 minutter for Hekting

14:57 Mål 1-1 Comet H. Holme (J. Nipe)

18:28 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Slashing

Kampen starter i ett kjempe tempo og ingen av laga vil tape denne kampen! Rinegrike får kampens første 2 minutter, Comet med mye bra sjanser og det er lite som skal til før kampens første skåring sitter. Hockey er hockey og det svinger fort, mye spill fram og tilbake på banen før Ringerike går opp i ledelsen, 0-1. Herfra presser Comet bra og Ringerike kommer ikke til kjempe mye sjanser. Ringerike får en 2 minutter for Hekting og når den 2 minutter akkurat er ferdig reduserer Comet og Holme får sin første skåring for sesongen. Det svaier veldig og Comet har sjansen både 1 og 2 ganger til å øke ledelsen, men Johansson tar de. Ringerike er igjennom og kommer til ett halv skudd, Lundsten tar den, men Kopperud får en 2 minutter for Slashing. Comet gjør det helt okey i undertall og periode ender 1-1. Comet starter 2 periode med 4 mann i 28 sekunder.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 7 – 12 Ringerike

2 Periode

22:42 Mål 2-1 Comet H. Vaglen (D. Nygård, J. Nipe)

24:37 Utvisning Ringerike E. Bjerktvedt 2 minutter for Hekting

32:01 Utvisning Comet S. Westin 2 minutter for Holding

32:01 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Roughing

32:01 Utvisning Ringerike D. Ryttar 2 minutter for Kryss-takling

Comet starter med 4 mann i 28 sekunder, Ringerike får ikke til så mye de sekundene og Comet blir fulltallig. Ringerikes back bommer på pucken på blå i Comets sone og Comet er på kontring 2 mot 1. Vaglen tar den, tar en skuddfinte og fyrer av ett skudd som går inn, 2-1! Ringerike får en 2 minutter og her får ikke Comet til så mye, men ikke lenge etterpå kommer Jørnevik skrått for mål, fyrer av ett skudd som treffer innsiden av krysstverra og ut, nesten 3-1 til Comet. Westin får en 2 minutter for holding, men Ringerike spillerne er ikke så veldig fornøyde med en situasjon i forkant der og 2-3 Ringerike spillere begynner å gå løs på ett på Comet spillere. Det ender med at Homle får 2 minutter for Roughing og Ryttar får en 2 minutter for Kryss-takling. Comet presser Ringerike bra og de har flere sjanser de kan øke ledelsen sin på.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 13 – 7 Ringerike

3 Periode

41:52 Mål 2-2 Ringerike J. Eriksson (P. Eriksson)

48:34 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Late hit

49:55 Utvisning Ringerike M. Søderberg 5+match for Takling til hode eller nakke

49:56 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Usportslig oppførsel

50:19 Mål 2-3 Ringerike D. Ryttar (P. Eriksson, J. Eriksson)

56:49 Mål 3-3 Comet H. Kopperud (P. Karlsen- Wessel, G. Berling)

58:24 Mål 3-4 Ringerike L. Rimjans

Comet kommer ut i 3 periode med en 1 måls ledelse, men Ringerike utligner, 3-3. Nipe får en 2 minutter og like etterpå får Søderberg en 5+stor for takling mot hode/nakke. På samme tid får Holme en 2 minutter for dårlig oppførsel og det spilles 3 mot 4 i 1 minutt og 21 sekunder. Like etterpå går Ringerike opp i ledelsen med 10 minutter igjen. Comet presser på, men sliter med og få til noe etablert spill. Kopperud utligner med skåring på sin egen retur og det er match igjen! Det går litt under 2 minutter så bommer en Comet spiller på pucken og Rimjans setter den i mål og det virker som Ringerike punkterer kampen der. Comet tar ut keeper og Gintautas har ett skudd so går i stanga, bak keepern og ut, nesten 4-4 der!