FØLG OSS:

Linus Rosdahl klar for Comet

Comet og backen Linus Rosdahl har signert kontrakt ut 20/21 sesongen. Den 23 år gamle backen gikk i ung alder til Latvia. De siste årene har Rosdahl spilt junior og senior hockey i Sverige. Backen ankommer Halden i dag og har sin første trening med laget i kveld.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Avtalen gjelder ut sesongen, men vi er avhengige av å skaffe jobb til Linus. Klarer vi ikke det ila. November kan avtalen brytes. Linus er en spillende back, og forhåpentligvis vil han tilføre laget mye.

Linus Rosdahl har følgende å si:
Det føles riktig for meg nå, laget er veldig spennende og jeg gleder meg til å utvikle meg videre. Jeg håper jeg kan bidra med kreativitet og offensive kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *