08:19 Utvisning Haugesund for mange spillere på is

09:41 Mål 1-0 Comet H. Kopperud (S. Rekstad)

13:02 Mål 1-1 Haugesund N. Murto (P. Mallenius, A. Guldbrandsen)

17:17 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Holding

Comet starter perioden bra og styrer mye av spillet, Haugesund er frempå noen ganger, men de blir stoppet i midtsonen. Haugesund får en 2 minutter for mange spillere på is. Comet får satt opp spill, Kopperud tar med seg pucken fra dødlinja og inn foran mål. Han setter kampens første skåring, 1-0 til hjemmelaget! Like etter skåring har Haugesund ett skudd i stanga. Haugesund er mer med i kampen nå og er farlig frempå, de kommer på en overgang og setter inn reduseringen, 1-1. Kampen er jevn og når Vaglen får en 2 minutter for holding har Haugesund muligheten for å ta ledelsen, men det er Comet som har mest puck i Haugesund sitt overtall og det blir ingen skåringer. Perioden ender 1-1.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 6 – 10 Haugesund

20:41 Mål 1-2 Haugesund P. Åman (P. Mallenius, M. Lund)

35:39 Mål 3-3 Comet H. Kopperud

Haugesund starter perioden bra og kommer på kontring etter 41 sekunder, Åman setter den i mål og Haugesund har tatt ledelsen. Kopperud får en 2 minutter for holding the stick og her er Comet gode i undertall og holder ut de 2 minuttene. Haugesund får en dobbel utvisning etter at Astill får en 2 minutter for holing mens Haugesund sin keeper får 2 minutter for delay of game, spill 5 mot 3. Linus Rosdahl som har vært god siden han kom til Comet setter sitt første mål i spill 5 mot 3, 2-2! Ikke mange minuttene senere danser Mallenius igjennom Comets sone og ene alene sender Haugesund tilbake i ledelsen. Nipe og Mallenius får begge 2+2 for Roughing og det blir spill 5 mot 5. 19 Sekunder senere får igjen Haugesund en 2 minutter for Roughing. 20 Sekunder senere setter Kopperud inn utligningen, 3-3!

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 16 – 12 Haugesund

46:01 Mål 4-3 Comet H. Kopperud (U. Cizas, T. Skaarberg)

50:46 Utvisning Haugesund J. Wikstøl 2 minutter for Slashing

51:04 Utvisning Haugesund D. Wågsæther 2 minutter for interference

53:39 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for interference

59:48 Mål 5-3 Comet H. Kopperud (J. Nipe, S. Rekstad)

Comet kommer bra ut i 3 periode og styrer mye av spillet, det resulterer i skåring etter 6 minutter, hans 3 mål for dagen, Herman Kopperud! Haugesund får 2 utvisninger ikke så lenge etter hverandre, og det blir spill 5 mot 3. Igjen er Comet svake i spill 5 mot 3 og får ingen skåring. Når det gjenstår 6 minutter og 21 sekunder får Comet en utvisning, Haugesund som pleier og være gode i overtall har ikke lyktes med det i dag. Haugesund tar keeper når det gjenstår 1 minutt og 22 sekunder, men det er for ingen nytte. Kopperud får pucken i midtsonen når det gjenstår 22 sekunder og setter den i åpent bur! Comet vinner kampen 5-3.