FØLG OSS:

2 år på Hov Johnsen

Den unge haldenseren Sindre Hov Johnsen har signert en ny kontrakt med Comet, kontrakten gjelder de 2 neste årene. Ungutten fikk sin debutsesong på a-laget under 19/20 sesong og leverte 3 poeng på 24 kamper forrige sesong. Hov Johnsen tok sine første skøyteskjær i Halden ishall, men valgte som 13 åring å ta turen til Sverige og Lions. Etter 4 år i Lions vendte den høyreiste forwarden tilbake til Halden før 18/19 sesongen. Hov Johnsen er en storvokst spiller med sine 193cm og 101kg.

Sindre Hov Johnsen om signeringen:
Til tross for en sesong med mye uforutsigbarhet med tanke på Covid-19, føler jeg at jeg hadde en positiv utvikling. Når jeg nå skriver for de neste 2 årene, er det for å fortsette å ta nye steg, for jeg har mer å bevise. Nå skal det jobbes hardt med fysikken gjennom hele sommeren, jeg må bli flinkere til å bruke kroppen min og ta mer plass. Så ser jeg frem imot sesongstart og håper på en sesong uten avbrudd og masse publikum i Halden ishall.

Martin Engebretsen om signeringen:
Gledelig at Sindre er med videre. Sindre er en ung lovende spiller, som hadde en veldig god utvikling den forrige sesongen. Han er også et forbilde og rollemodell for alle unge haldensere i klubben. Blant annet med det han viste i vinter, når han brukte fritiden på å legge is i Knardal slik at barn kunne stå på skøyter der. Det er veldig positivt for miljøet i Halden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *