FØLG OSS:

3 år på Høvik

Haldenseren Alexander Høvik har signert en 3 års kontrakt med Comet. Høvik kom tilbake til Comet under 16/17 sesongen etter flere med spill for Stjernen, Frisk-Asker og Tingsryd. Høvik har spilt 132 kamper i den grønne drakten og gjort 83 poeng.

Martin Engebretsen om signeringen:
Veldig fint å få med Alexander videre. Nå har alle haldenserne som stod uten kontrakt signert for 2 år eller mer og det betyr at de har troa på dette prosjektet vi bygger om dagen. Alexander er tvers gjennom seriøs og gir alltid 100%. En viktig kontinuitetsspiller for klubben å få med seg videre, nå kjører vi på videre.

Alexander Høvik om signeringen:
Det føles veldig riktig å signere 3 år med Comet. Nå har jeg signert en såpass lang kontrakt, slik at man kan legge ned arbeidet som kreves over tid for å rykke opp. Flere sentrale spillere har signert flere år, og dette skaper et veldig godt grunnlag for Comets fremtid. Det skjer mye spennende i klubben for tiden, og jeg har veldig troa på det som skjer. Jeg er veldig motivert på å gjøre alt for å rykke opp med Comet. Nå skal jeg og resten av laget legge ned innsatsen i sommer, og være klare for å gå på is i august.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *