FØLG OSS:

Medlemskap IHK Comet Halden Elite

Etter Viken Idrettskrets sin idrettslagsundersøkelse som vi hadde i vinter, er Ishockeyklubben Comet Halden Elite pålagt å opprette eget selvstendig medlemsregister av Norges Idrettsforbund. For å bli medlem av Ishockeyklubben Comet Halden Elite kan dette gjøres ved å melde deg inn via denne lenken: https://club.spond.com/landing/signup/hockeycometelite

Medlemskap i Ishockeyklubben Comet Halden Elite koster kr: 500,- pr. år, og løper fra sesongstart til sesongstart. De som melder seg inn i Ishockeyklubben Comet Halden Elite blir automatisk medlem i Ishockeyklubben Comet Halden (Bredde). (dette følger av $ 2B 3. ledd i lovnorm for allianseidrettslag, og den finner dere her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/juss/lovnormer/ )

Hvis du vil ha ditt «hovedmedlemskap» i Ishockeyklubben Comet Halden Elite, følger du lenken over og velger medlemstype «Medlem». Du vil da få tilsendt en giro fra Ishockeyklubben Comet Halden Elite og vi ordner innmelding og mellomværende med Ishockeyklubben Comet Halden (Bredde). Hvis du er medlem i Ishockeyklubben Comet Halden (Bredde) vil du ikke automatisk bli medlem av Ishockeyklubben Comet Halden Elite, du vil selv måtte foreta et selvstendig valg ved å benytte lenken over og melde deg inn i Ishockeyklubben Comet Halden Elite, og da velger du medlemstype «Allianse medlem», du vil da som tidligere få medlemskontingent fra Ishockeyklubben Comet Halden (Bredde), og vi gjør opp mellomværende med dem.

Har du/dere noen spørsmål send e-post til thorbjorn.danielsen@cometelite.no

Styret IHK Comet Halden Elite

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *