FØLG OSS:

Salg av sesongkort!

Grunnet usikkerhet rundt Covid-19 restriksjoner og antall tillatte publikummere på hjemmekamper, har vi ikke lagt ut sesongkort til salg for de som ikke hadde sesongkort i fjor. Vi legger dette ut for salg nå og prisen for sesongkortet for de som ikke hadde dette i fjor er kr: 1.800, -. Dette inkluderer 19 kamper (2 treningskamper og 17 seriekamper) Bestemmelsene slik de er i dag gjør at vi kan ha flere tilskuere enn i fjor (under forutsetning av at det ikke kommer nye restriksjoner), og dermed åpner vi nå for salg av sesongkort til dere som ikke hadde det fjor. Ved kjøp av sesongkort sender dere en e-post til billett@cometelite.no med kontaktinfo og hvor i hallen dere vil sitte. Så skal vi gjøre det vi kan for å oppfylle ønsket om plassering. Det kan bli noen utfordringer grunnet avstandskrav mellom publikummere. Når dere så har overført kr: 1.800,- til konto 1030.11.11547 så er sesongkortet reservert.

 

For styret i IHK Comet Halden Elite Thorbjørn Danielsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *