00:54 Utvisning Gjøvik U. Løvdal 2 minutter for Tripping

04:55 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Hekting

06:22 Mål 1-0 Comet C. Hägg (P. Gintautas, H. Plogås)

09:41 Mål 1-1 Gjøvik M. Hoen

11:11 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Hekting

Comet starter kampen bra og presser Gjøvik. Etter 54 sekunder spilt får vi kampens første utvisning, Løvdal på Gjøvik får en 2 minutter for en tripping. Her er det ikke mye etablert spill fra Comets side og Gjøvik rir undertallet av. Ikke lenge etter at den utvisning er ferdig får Gjøvik enda en utvisning, her er det faktisk Comet som har mest puck og skårer faktisk 1-0 etter at Hägg setter en retur fra Gintautas. Comet fortsetter å presse og er nærme å gå opp i 2-0. Gjøvik klarer og få pressa en puck mellom Høvik og stanga og utligner, 1-1. Mye bra spill fra begge lag og Gjøvik er alene med keeper, men nå spilleren skal skyte misser han på pucken. På tiden 11:11 får Comet utvisning, her styrer Comet mye av spillet og rir av undertallet. Perioden ender 1-1.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 8 – Gjøvik 9

25:01 Mål 2-1 Comet A. Laschitza (C. Hägg)

25:27 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Tripping

29:56 Mål 3-1 Comet H. Kopperud (A. Laschitza)

30:33 Mål 4-1 Comet C. Hägg (P. Gintautas, H. Vaglen)

30:33 Timeout

32:44 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Interference

32:44 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Tripping

33:50 Mål 4-2 Gjøvik D. Stensrud (S. Olsen, I. Enmarker)

34:37 Utvisning Gjøvik J. Rostad 2 minutter for Boarding

39:38 Mål 4-3 Gjøvik I. Enmarker

Comet starter også denne perioden bar og har en brukt bar sjanse tidlig i perioden. 5 minutter ut i perioden drar Laschitza av 2 mann og setter pucken lekkert forbi Gjøvik keepern, 2-1! 26 Sekunder senere drar Plogås på seg en 2 minutter og Comet skal igjen spille undertall. Gjøvik får etablert spill, men får ikke satt pucken i mål. Etter utvisningen er ferdig setter Kopperud inn dagens tredje mål til Comet! Comet er trygge med puck og spillet er bra! 37 sekunder senere spiller Comet bra og Gintautas finner Hägg på bakerste som bare kan styre pucken inn i målet, hans andre skåring og dagens tredje poeng! Comet får en dobbel utvisning og det blir spill 3 mot 5, igjen så får Gjøvik lurt inn en puck nede ved stolpen til Høvik, 4-2. Comet holder unna den siste utvisningen og får selv ett PP. Her får ikke Comet til mye. Jessesen må ut med skade etter en hard takling fra Rostad. Ikke lenge etterpå blir også Laschitza liggende, men han rister det av seg og kommer ut på isen igjen! Med 22 sekunder igjen lurer Gjøvik for tredje gang en puck ved stolpen til Høvik, 4-3.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 7 – 11 Gjøvik

42:14 Mål 4-4 Gjøvik M. Hoen (D.Stensrud, M. Olsen)

53:55 Utvisning Gjøvik J. Rostad 2 minutter for Holding

Gjøvik har tatt innpå og etter 2 minutter og 14 sekunder spilt utligner faktisk Gjøvik etter å ha ligget under med 3! Comet skrur opp tempoet og har flere gode muligheter, men Johansson tar alt i tredje perioden! Gjøvik får en 2 minutter med nesten 6 minutter igjen å spille, Comet får etablert spill, men Johansson har stengt buret for kvelden. Gjøvik er også farlig nærme med og ta ledelsen i kampen, men Comet får rydda unna. Kampen går til sudden death.

Skuddstatistikk 3 periode:

Comet 14 – 9 Gjøvik

SD

Comet styrer det meste av spillet i sudden, men Gjøvik har noen farlige skudd som går akkurat utenfor. Comet presser på, men Johansson tar det som kommer. Kampen går til straffeslag.

Skuddstatistikk SD:

Comet 1 – 3 Gjøvik

Straffeslag

Gjøvik får første straffen, men bommer. Ahlsen får Comets første og setter den! Ingen andre straffer går inn og Comet vinner igjen på straffeslag etter å ha ledet med 3!