FØLG OSS:

#17 er tilbake!

Profilen Johan «Tellan» Tellström, som nå heter Johan Jonsson er tilbake i Halden ishall! Johan er kjent for mange haldensere og spilte for Comet i storhetstiden 05-07. Under sin tid i Comet spilte «Tellan» 76 kamper og gjorde 77 poeng.

Johan vil være med på benken som assistenttrener for Comet i hjemmekampen mot Furuset og bortekampen mot Gjøvik på lørdag. Planen er at Johan skal være assistenttrener for Comet resten av sesongen, men pr. nå mangles det jobb.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Vi har snakket med Johan en periode nå, og håper at det løser seg med jobb nå som Johan er fysisk i Halden. Johan drar med seg masse erfaring, og vil være et godt tilskudd i trenerteamet sammen med Fredrik. Du to kjenner hverandre fra tidligere.

Vet du om en jobb? Ta kontakt med Bjørn Hofgaard på telefon 906 39 293

Foto: Kristian Bjørneby

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *