03:02 Mål 0-1 Haugesund D. Nilsson (R. Litaunieks, E. Boberg)

04:42 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Holding

04:42 Utvisning Haugesund R. Litaunieks 2 minutter for Roughing

05:51 Mål 0-2 Haugesund R. Warging

08:20 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for Tripping

11:32 Utvisning Haugesund O. Renden 2 minutter for Roughing

13:32 Mål 1-2 Comet T. Bjørklund (U. Cizas, A. Laschitza)

Comet kommer ut i kampen i bra tempo, men gjør små feil som gjør at vi blir straffet. Nilsson tar pucken ved blå og setter den bak en dekket Høvik som ikke ser skuddet, 0-1. Det blir en dobbel utvisning, Holme får en 2 minutter samt Litaunieks får også en 2 minutter. Etter mye trafikk foran Høvik får Warging dytta inn pucken og Haugesund går opp i en 2 måls ledelse. Rekstad får en 2 minutter, men Comet holder bra unna! På tiden 11:32 får Haugesund en 2 minutter, Comet får etablert spill, men har lite skudd på mål. I det utvisningen er ferdig skyter Bjørklund fra blå og pucken sniker seg inn, 1-2! Comet fortsetter og jobbe på, men Haugesund utnytter de små feilene Comet gjør.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 16 – 9 Haugesund

24:10 Utvisning Haugesund M. Lund 2 minutter for Hekting

24:33 Mål 2-2 Comet A. Høvik (S. Rekstad, T. Bjørklund)

24:57 Mål 3-2 Comet T. Skaarberg (H. Vaglen)

24:57 Timeout Haugesund

27:28 Mål 4-2 Comet A. Høvik (G. Bjørnson, T. Bjørklund)

29:08 Mål 5-2 Comet H. Plogås (S. Johnsen)

31:28 Utvisning Haugesund D. Wågsæther 2 minutter for Slashing, straffeslag

31:28 Mål 6-2 Comet A. Laschitza straffeslag

33:24 Timeout Comet

34:33 Mål 6-3 Haugesund A. Egidius (S. Garvik, D. Wågsæther)

35:45 Mål 6-4 Haugesund R. Warging Straffeslag

35:45 Utvisning Comet T. Bjørklund 2 minutter for Slashing, Straffeslag

38:09 Utvisning Haugesund 2 minutter for Tripping

38:14 Utvisning Haugesund S. Garvik 2 minutter for Tripping

38:26 Mål 7-4 Comet P. Gintautas (U. Cizas, T. Bjørklund)

39:25 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for Roughing

Haugesund får en tidlig utvisning, noe Comet utnytter bra og Rekstad setter inn utligningen! Ikke lenge etterpå setter Skaarberg inn 3-2 skåring og Comet er i ledelsen! Comet har skrudd opp tempoet og styrer mye av kampen nå! Først øker Høvik ledelsen og ikke mange minuttene senere drar Plogås seg fint inn i sona og setter inn 5-2! Comet har flere sjanser for å øke ledelsen. Laschitza setter inn 6-2 på straffeslag! Nå har Comet god kontroll på kampen, men Egidius klarer og snike inn pucken ved stolpe og reduserer, 6-3. Warging får starffeslag og setter den, 6-4. Haugesund får 2 tette utvisninger og det er spill 5 mot 3, her spiller Comet bra og Gintautas kan sette inn 7-4! Med 35 sekunder igjen å spille får Høvik en 2 minutter og vi starter tredje periode i undertall.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 23 – 11 Haugesund

40:54 Mål 8-4 Comet H. Kopperud

41:05 Mål 8-5 Haugesund R. Lituanieks (D. Nilsson)

44:31 Utvisning Haugesund F. Såsser 2 minutter for Hekting

44:44 Utvisning Haugesund E. Boberg 2 minutter for andre grunner

45:36 Mål 9-5 Comet A. Høvik (H. Kopperud, T. Skaarberg)

46:32 Mål 10-5 Comet P. Gintautas (U. Cizas, T. Bjørklund)

47:05 Mål 10-6 Haugesund O. Kempainen (R. Warging, M. Vestby)

49:54 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Holding

54:01 Mål 11-6 Comet P. Gintautas (A. Høvik, H. Vaglen)

55:06 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for Hekting, straffeslag

55:06 Straffeslag Haugesund O. Kempainen ikke mål

55:19 Utvisning Haugesund K. Kallonen 2 minutter for Tripping

57:53 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Roughing

Comet med en veldig god andre periode fortsetter å bare mate på, Kopperud utnytter en feil fra Haugesund og setter inn 8-4! Like etterpå setter Litaunieks inn Haugesunds femste for kvelden. Haugesund pådrar seg 2 utvisninger ikke lenge etter hverandre, Comet skal da spille 5 mot 3. Høvik setter inn Comets niende og Comet har full kontroll! Her gjelder det å ikke blunke, i løpet av 2 minutter har Comet gått opp i 10-5 ledelse og Haugesund har redusert til 10-6. Gintautas setter inn sitt tredje for kvelden, 11-6! Haugesund får straffeslag, men Høvik redder! Comet vinner med 5 mål og har bra kontroll i 2 perioder!