Niern hedret foran 1532 tilskuere i dagens kronekamp!

10:57 Utvisning Gjøvik S. Olsen 2 minutter for Delay of game

Comet er det laget som vinner første dropp, Comet med bra fart ut fra start, men slliter med å få pasningene til å sitte. Comet er farlig frempå ett par ganger med rekka Kopperud, Hägg og Svendsen, men får ikke satt pucken i mål. Gjøvik utnytter det at Comet ikke treffer på pasningene og har noen store sjanser, men Ekeberg tar skudda som kommer! Gjøvik får en 2 minutter og her har Comet sjansen til å ta ledelsen. Comet får etablert spill, men igjen så sitter ikke pasningene. Comet har 3 skudd på mål under overtallet. En periode som svinger begge veier, her kunne det vært både 1 og 2 mål til begge lag.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 7 – 10 Gjøvik

21:22 Utvisning Gjøvik S. Hallstrøm 2 minutter for Holding

24:28 Mål 1-0 Comet H. Vaglen

34:57 Mål 1-1 Gjøvik J. Rostad (A. Nyland)

35:43 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Roughing

39:27 Utvisning Gjøvik K. Rode 2 minutter for Hekting

En jevn første periode, noe som det også blir i starten på andre. Gjøvik får en 2 minutter på tiden 21:22, her har Comet sjansen igjen til å sette inn 1-0, men sliter med å få spillet til å gå. Comet tar mer og mer over perioden og er nærme å sette inn 1-0. Vaglen fanger opp pucken i midtsonen og tar seg inn i Gjøviks sone, endelig så sitter den! 1-0 til Comet! Etter en god periode av Comet sitter den endelig. Gjøvik har mye puck nå, noe som også resulterer i mål. Rostad fanger opp pucken i slottet og fyrer av ett skudd, lite Ekeberg får gjort med den. Comet får en 2 minutter og her har Comet god kontroll og Gjøvik har ikke mye spill. Når det er 33 sekunder igjen får Gjøvik en 2 minutter og her har Comet gode sjanser, men får ikke satt pucken i mål. Comet starter 3 periode i spill 5 mot 4.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 15 – 10 Gjøvik

40:38 Mål 2-1 Comet P. Gintautas (T. Bjørklund, U. Cizas)

46:44 Mål 2-2 Gjøvik V. Sveen (D. Stensrud)

47:55 Mål 3-2 Comet C. Hägg (H. Kopperud)

51:31 Utvisning Gjøvik E. Karlsen 2 minutter for Slashing

58:15 Mål 4-2 Comet H. Vaglen

Comet starter perioden med 1 mer, og det tar ikke lengre enn 38 sekunder før Gintautas styrer inn ett skudd fra Bjørklund som går i mål! Comet kommer ut i tredje med ett helt annet tempo. Gjøvik reduserer 6 minutter senere, 2-2 og det er match igjen! Comet fortsetter å kjøre på og kommer nærmere og nærmere skåring. Kopperud fyrer av ett skudd som Johansson gir retur på og Hägg setter inn returen, 3-2! Gjøvik kommer mer og mer inn kampen, men det er Comet som er nærmest mål. Gjøvik får en 2 minutter etter at Gintautas drar seg igjennom og blir tatt. I dette overtallet får ikke Comet til så kjempe mye. Gjøvik ligger nå under med 1 mål og det er 2 minutter igjen. Gjøvik tar keeper og når Vaglen kommer seg forbi siste backen til Gjøvik kan han sette inn Comets fjerde for kvelden! Veldig tett og jevn kamp mellom 2 gode lag!