FØLG OSS:

GP Gruppen og Comet fortsetter samarbeidet!

GP-Gruppen øker sitt engasjement og blir gullsponsor for sesongen 2022/2023

GP-Gruppen har vært en stabil sponsor for klubben over flere år. Selskapsgruppen, med Øystein Falch i spissen, har utviklet seg betydelig, ikke minst i de siste årene. Vi i Comet har hatt et godt samarbeid med GP over lang tid og er glade for at de ønsker å fortsette som sponsor!

Administrerende direktør i GP Gruppen, Øystein Falch er også full av lovord om samarbeidet.

Vi opplever at Comet i dag er en klubb som drives seriøst samtidig som man har ambisjoner. Vårt inntrykk er at vi deler verdier og at Comet er en klubb som setter tæring etter næring. Vi ønsker all mulig lykke med avslutningen på sesongen 2021/2022 og med den nye, 2022/2023!

Om GP-Gruppen

GP-Gruppens forretningsidé er å være en one-stop-shop for næringslivet og gjennom det bidra til verdiskapning og digitalisering. GP kan være hele din avdeling innenfor fagområdene IT, økonomi og regnskap samt markedsføring eller være en del av den – alt etter hva virksomheten har behov for. I tillegg leverer GP høyhastighetsinternett både til bedrifter og private.

Selskapene i GP-Gruppen AS er GP Digital AS, GP Økonomi AS, GP Marked AS og GP Nett AS. GP sin oppgave er å bidra til at du lykkes med din bedrift, og selskapsgruppens store styrke er at de kan se ting i sammenheng. IT, økonomi og regnskap samt markedsføring blir stadig mer integrert, og GP kan tilby optimale løsninger på tvers av fagområder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *