03:31 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Tripping

06:40 Mål 0-1 Comet D. Trnavsky (H. Vaglen)

12:56 Utvisning Haugesund P. Åman 2 minutter for Slashing

14:19 Mål 0-2 Comet S. Rekstad (P. Gintautas, A. Kristiansen)

15:24 Utvisning Haugesund K. Kallonen 2 minutter for Kne-takling

16:10 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Slashing

17:44 Mål 1-2 Haugesund R. Warging (M. Lund, D. Nilsson)

19:31 Utvisning Haugesund 2 minutter for usportslig oppførsel

Comet med en 8 måls seier i går starter kampen i dag litt mer passive. Haugesund får ett tidlig overtall, men får ikke satt pucken bak Høvik i mål. På tiden 06:40 setter Trnavsky inn sitt første mål for Comet og sender samtidig Comet i ledelsen! Litt mot spillets gang, men ikke veldig ufortjent. Haugesund sliter å henge med på tempoet til Comet. Comet får ett powerplay og her setter bursdagsbarnet, Sander Rekstad inn Comets andre for kvelden! Haugesund skaper ikke veldig mye, og det er Comet som styrer. Haugesund får først en 2 minutter og ikke lenge etterpå får også Comet en 2 minutter. Haugesund redusere i PP, 1-2. God periode av Comet som styrer mye av spillet.

Skuddstatistikk 1 periode:

Haugesund 9 – 12 Comet

21:52 Mål 1-3 Comet T. Bjørklund (S. Johnsen, D. Nygård)

23:41 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for Tripping

29:42 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Hekting

31:59 Mål 1-4 Comet H. Plogås (H. Vaglen, T. Bjørklund)

32:24 Mål 1-5 Comet H. Vaglen

32:24 Timeout Haugesund

Comet starter perioden i overtall, Bjørklund får pucken på blå, og han gjør som han har gjort mange ganger. Bjørklund sender Comet tilbake i en 2 måls ledelse! Comet styrer mye av kampen, men Haugesund skyter mye på mål og skaper sjanser. Comet får en 2 minutter, men Haugesund skaper ikke veldig mye. Haugesund har flere store sjanser og Comet er heldige som ikke slipper inn! Plogås kommer ut fra utvisningsboksen og drar Giæver helt vekk og setter inn, 1-4! Bare noen sekunder senere setter Vaglen inn 1-5 og Comet har en god ledelse inn før siste periode!

Skuddstatistikk 2 periode:

Haugesund 12 – 7 Comet

46:33 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Slashing

46:54 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Slashing

47:32 Utvisning Haugesund P. Åman 2 minutter for Usportslig oppførsel

48:00 Mål 2-5 Haugesund D. Wågsæther (A. Egidius, K. Kallonen)

60:00 Utvisning Haugesund R. Litaunieks 10 minutter for Usportslig oppførsel

Comet med en firemåls ledelse inn mot siste periode. Perioden blir preget av mye utvisning og Haugesund reduserer til 2-5 i spill 3 mot 4. Comet fortsetter å ri på ledelsen, men Haugesund har noen sjanser i overtall, men skaper ikke noen store muligheter. Comet har mye gode sjanser, men får ikke satt pucken i mål. Når det gjenstår 20 sekunder setter Comet pucken i mål, men den blåses av for høy kølle. Comet vinner kampen 2-5 og med det vinner helgens andre kamp!