FØLG OSS:

Oskar L Hansen fortsetter som Gullsponsor!

Glassmester Oskar L. Hansen AS har igjen fornyet sponsoravtalen med Comet.

Glassmester Oskar L Hansen oppgraderte i forkant av 19/20 sesongen sitt engasjement fra sølvsponsor til gullsponsor. Det er gledelig at familiebedriften  som har stått støtt sammen med Comet i mange år ønsker å fortsette samarbeidet.

Om Oskar L Hansen:

Oskar L. Hansen A/S er din totalleverandør av glassmestertjenester.

Vi har gjennom 64 år skaffet oss bred kompetanse innen glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger og mer tradisjonelt håndverk.

Sving innom oss i Halden sentrum, så vil vi gi deg gode ideer og råd om våre mange produkter og tjenester. 

 

Kristoffer Klevmo Hansen er stolt over samarbeidet med klubben:

Vi har nå samarbeidet med klubben i minst 12 år og det er noe vi selvsagt er stolte av. Klubben har opptrådt ryddig og profesjonelt overfor oss som sponsor i alle år. Det er lett å komme med innspill og vi får gode oppdateringer rundt hva som skjer. Vi har fått gleden av å se utallige thrillere i ishallen som stort sett ender i seier til hjemmelaget. Det er en selvfølge for oss å videreføre samarbeidet og vi ønsker laget lykke til med kvalkampene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *