FØLG OSS:

Grøndahl blir grønn!

 

Endelig kan vi publisere signeringen av Jørgen Grøndahl! Jørgen kommer sist fra spill i Lørenskog der han gjorde 16 poeng (4+12) på 14 kamper. Jørgen startet sesongen i Furuset der han gjorde 13 poeng (5+8) på 18 kamper.

Martin Engebretsen:

Jørgen Grøndahl har signert en ett-års avtale med oss. Jørgen kommer fra spill i Lørenskog og har vært en av 1.divs mest solide nordmenn. Kjennetegnet på mange av årets spillere blir at det er solide to-veisspillere som alltid gjør jobben i egen sone før angrepet kommer. Jørgen blir en viktig nøkkel i Comet-kollektivet og kommer til å få en rolle som skal dyrke videre på hans egenskaper.

Jørgen Grøndahl:

Gleder meg til å komme til Halden å møte alle i klubben, både spillere og de rundt. Jeg har hørt mye bra fra flere spillere, og det er både bra fasiliteter og det virker som det er noe bra på gang i Halden. Det virker som det er hockeyfeber i Halden og det vil jeg være en del av. Jeg håper jeg kan bidra i begge soner og ikke bare defensivt. Jeg ønsker også ikke bare å bidra på banen, men også sosialt i garderoben.

 

Info om Jørgen:

  • 24 år
  • Spilt i Lørenskog nesten hele karrieren
  • Spilt 114 kamper og gjort 64 poeng i 1.div
  • Vunnet U20 guld med Lørenskog
  • Posisjon: Forward
  • Statistikk: Jørgen Grøndahl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *