FØLG OSS:

Strömstad Hockey Classic spilles i Halden i august!

Grunnet en gasslekkasje på kjøleanlegget i Lionshov Ishall, er det nå bestemt at årets utgave av den populære pre-season turneringen «Strömstad Hockey Classic» i år blir arrangert i Halden Ishall. Dette bekreftes i dag av Daniel Olofsson, leder av Strömstad Hockey Classic.

Det betyr at du kan se tre av Sveriges beste lag, i det som har blitt kalt for «Sveriges hetaste försäsongsturnering», da Leksand, Färjestad og Frölunda skal spille kamper i Halden Ishall 11, 12 og 13. august.

Om Strömstad Hockey Classic

Strömstad Hockey Classic er en «pre season turnering» som har blitt en kjent tradisjon i hockey-Sverige, da tre lag fra landets øverste liga SHL, samler seg en weekend i Strömstad og spiller en turnering mot hverandre. Det har de siste årene blitt en tradisjon at det er lagene Leksand, Frölunda og Färjestad som deltar i denne turneringen, som av Expressen har blitt omtalt som «Sveriges hetaste försäsongsturnering».

Lagene spiller mot hverandre èn gang hver, og vinneren er den som står igjen med flest poeng etter sluttsignalet i den siste kampen, og kan ta med seg «Strömstad Hockey Classic» trofeet hjem etter en herlig weekend på vestkysten.

Lagene vil ha treninger og kamper i Halden Ishall, hvor lagene skal møte hverandre en gang hver. Til slutt står det igjen en vinner, som vinner Strömstad Hockey Classic-trofeet.

Selv om Strömstad Hockey Classic i år kommer til å spilles i Halden Ishall, vil du som publikummer kjenne deg godt igjen i arrangementets karakter, da det fortsatt er Strömstad Hockey Classic som er arrangør. Vi takker Strömstad Hockey Classic for tilliten og gleder oss til et forrykende arrangement i august.

Spilleskjema Strömstad Hockey Classic i Halden Ishall

Torsdag 11.08.2022 19:00   Leksand – Färjestad

Fredag  12.08.2022 19:00  Frölunda – Leksand

Lørdag  13.08.2022 16:00 Färjestad – Frölunda

Praktisk informasjon om billettsalget

Som tidligere skrevet på Comet sine hjemmesider, er vi i en prosess for å bytte billettsystem før sesongen 22/23. Dette vil som nevnt foregå i vår egen app. Planlagt offentliggjøring var i slutten av juni. Når avgjørelsen angående Strömstad Hockey Classic endelig ble tatt, har vi i samarbeid med vår leverandør The Fan Group AS kastet oss rundt for å klargjøre appen så fort som overhodet mulig. Vi venter nå på godkjenning fra App Store og Google Play før appen kan lastes ned fra telefon.

Vi vil oppdatere i alle medier så fort appen er tilgjengelig.

Ønsker du en mail når billettene går live? Trykk Her

 • Billettsalget starter så fort vår app går live i AppStore og Google Play (les informasjonen over)
  • Ved problemer eller spørsmål om billettsalget kontakt Sindre Hov Johnsen på +47 450 80 648

Link til salkart: Billettinformasjon og priser | IHK Comet Halden Elite (cometelite.no)

Billettpriser

 • Pris per kamp: 175,- per person.  (gjelder alle aldre)

Informasjon til Comets sponsorer og sesongkortinnehavere

 • Sesongkort og sponsorkort vanlig tribune vil IKKE gjelde disse kampene, og dere vil heller ikke ha fortrinnsrett på deres reserverte plasser på disse tre kampene. Her gjelder førstemann til mølla så fort billettene er sluppet, så vær rask! Plassbilletter kjøpes i appen.
 • Dere som har VIP-kort for kommende sesong vil få muligheten til å kjøpe VIP-billetter til kampen for kr 200,- per billett. (100 VIP-billetter tilgjengelig per kamp.
 • VIP-Kortsiden og svingen, samt VIP-rommet er foreløpig forbeholdt Strömstad Hockey Classic sine sponsorer. (Endringer mtp. tilgang til VIP-rom kan forekomme etter nærmere kartlegging)
 • Du får dermed foreløpig kun tildelt seter på langsiden ved kjøp av VIP-billett. 
 • Ønsker du VIP-billett til Strömstad Hockey Classic?  Trykk her

Pressekontakter

Alle pressehenvendelser rundt Strömstad Hockey Classic rettes til:

 • Thorbjørn Danielsen, styreleder Comet Halden Elite, +47 411 06 950
 • Daniel Olofsson, leder Strömstad Hockey Classic, +46 70 960 96 00

Henvendelser ved billettproblemer: 

 • Sindre Hov Johnsen, Comet Halden Elite, +47 450 80 648

 

Foto: Kristina Gillerstedt Photography

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *