00:20 1-0 Comet A. Niskakangas (C. Behm)

01:03 Utvisning Comet E. Lorraine 2 minutter for Hekting

04:05 Utvisning Comet S. Mjølnerød 2 minutter for Interference

04:05 Utvisning Comet H. Enock 2+2 minutter for Roughing

04:05 Utvisning Comet S. Mjølnerød 2 minutter for Roughing

04:05 Utvisning Bergen D. Nilsson 2 minutter for Roughing

04:05 Utvisning Bergen C. Hjertberg 2 minutter for Roughing

04:05 Utvisning Bergen J. Sandberg 2 minutter for Roughing

05:26 Mål 1-1 Bergen A. Berget (J. Fløholm)

06:14 Mål 2-1 Comet N. Jessesen (D. Trnavsky, E. Lorraine)

16:34 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Høy-kølle

18:49 Mål 3-1 Comet E. Lorraine (D. Trnavsky)

Comet kommer ut i starten med ett bra trykk på Bergen sitt mål, noe som resulterer i en skåring etter 20 sekunder! Behm skyter på mål og Niskakangas får køllebladet på den og styrer inn dagens første skåring! Bergen får sjansen i overtall ikke lenge etterpå, men Comet klarer å ri av det undertallet. På tiden 04:05 oppstår det en situasjon der flere av spillerne barker sammen, det ender i at Comet får Mjølnerød og Enock utvist mens Bergen får tre av sine utvist og 5 mot 4 til Bergen. Bergen setter inn redusering etter ett fint skudd av Berget i krysset. Ikke lenge etterpå setter leiesoldaten Jessesen inn 2-1! Etter fint spill fra Trnavsky og Lorraine får Jessesen æren av å sette pucken i mål. Comet er det beste laget offensivt og styrer mye av spillet, men Bergen kommer på noen farlige overganger, men Eriksson som er på prøvespill står godt og stopper Bergen å redusere! Comet får en 2 minutter, men Comet rir av det bra. Igjen er det Trnavsky og Lorraine som kombinerer fint, Lorraine setter pucken i krysset og øker ledelsen, 3-1! God periode fra Comet!

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 8 – 12 Bergen

2 Periode

23:18 Mål 3-2 Bergen D. Nilsson (J. Raa, J. Fløholm)

26:15 Mål 3-3 Bergen I. Enmarker (B. Guthu, L. Fransson)

28:31 Utvisning Comet J. Bugten 2 minutter for Hekting

29:12 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Tripping

29:31 Mål 3-4 Bergen C. Hjertberg (J. Raa)

30:45 Utvisning Comet C. Behm 2 minutter for kryss-takling

30:49 Utvisning Bergen L. Fransson 2 minutter for Høy-kølle

Bergen kommer best ut i andre periode og presser Comet hardt. Nilsson reduserer for Bergen, 3-2. Comet sliter med å spille seg ut og etablere spill inn i Bergen sin sone, det resulterer i at Bergen skaper flere sjanser og til slutt sitter den. Enmarker setter inn utligningen, 3-3. Comet har absolutt ikke fått den starten på andre som de ønsket etter en god første periode. En Bergen spiller kommer nesten helt alene mot keeper, men Bugten klarer akkurat å stoppe han, men får en 2 minutter for hekting. Ikke lenge etterpå får Kopperud en 2 minutter og det er spill 3 mot 5. Lite Eriksson får gjort på de tre første målene og heller ikke på det fjerde er det noe han får gjort. Hjertberg sender Bergen i føringen for første gang denne kampen etter spill 5 mot 3. Bergen er det beste laget i andre periode, men på slutten av perioden begynner Comet å få noen sjanser. Bergen leder 3-4 etter to perioder.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 7 – 10 Bergen

3 Periode

40:15 Utvisning Comet A. Poulsen 2 minutter for Tripping

42:33 Utvisning Bergen D. Nilsson 2 minutter for Holding, straffeslag

42:33 Straffeslag H. Kopperud, ikke mål

59:46 Mål 3-5 Bergen A. Berget (J. de Jonge, J. Raa)

Helt i starten av siste periode får Poulsen en 2 minutter noe som ødelegger starten av siste periode for Comet. Comet klarer å ri det av og ikke lenge etterpå kommer Kopperud alene med Bergen sin keeper, men Nilsson hindrer Kopperud på ulovlig vis og det dømmes straffeslag. Kopperud bommer og Bergen leder fortsatt 3-4. Comet jobber hardt og skaper mye sjanser, dessverre vil ikke pucken i mål. Leffe gjøre grep og tar Eriksson på slutten av kampen, men Bergen klarer å få pucken ut og setter den i åpent mål, 3-5. Bergen vinner kampen etter en svak start på andre periode som ødelegger for hele kampen.