01:41 Mål 0-1 Comet J. Grøndahl (A. Niskakangas, A. Laschitza)

01:59 Utvisning Comet M. Nybraaten Hansen 2 minutter for Tripping

05:39 Utvisning Comet J. Grøndahl 2 minutter for Hekting

09:39 Utvisning Furuset S. Olsen 2 minutter for Tripping

Comet tar ledelsen etter 01:41 spilt! Comet spiller pent opp fra egen sone, igjennom midtsonen også finner Niskakangas Grøndahl som kommer alene med Furuset sin keeper, 0-1! Ikke lenge etterpå kan redusere når Comet pådrar seg en to minutter. Comet forsvarer seg godt og hindrer Furuset å få etablert noe spill. Comet er det laget som har mest puck i starten av kampen og skaper noen små sjanser. Igjen skal Comet ut i undertall, og heller ikke her klarer Furuset å få etablert noe farlig spill. Endelig er det Comet sin tur i overtall! Comet får mye sjanser og er bare noen få centimeter fra å sette pucken i mål. Furuset får ikke noen store sjanser i første periode der Comet har vært best.

Skuddstatistikk 1 periode:

Furuset 4 – 9 Comet

26:57 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for interference

27:07 Mål 1-1 Furuset T. Uggerud (T. Hellerød, S. Desmot)

34:43 Utvisning Furuset K. Wold 2 minutter for Kryss-takling

39:57 Utvisning Comet A. Laschitza 5 minutter for Boarding

39:57 Utvisning Furuset K. Skjervold 2 minutter for Roughing

Andre periode starter jevnt. Ingen av lagene skaper noe stor med sjanser. Comet får en stor sjanse, men i stedet for at pucken går på mål fra Comet en utvisning. Furuset bruker ikke lange tiden på å sette pucken i mål, 1-1. Comet får sjansen i overtall og spiller fint, men får aldri satt pucken i mål. Med tre sekunder igjen setter Laschitza inn en knallhard takling på en Furuset spiller, det ender med 5 minutter til Laschitza for boarding og Skjervold får en 2 minutter for roughing. En jevn periode med lite sjanser.

Skuddstatistikk 2 periode:

Furuset 12 – 9 Comet

42:48 Mål 2-1 Furuset M. Johansen (S. Olsen, K. Skjervold)

46:08 Mål 3-1 Furuset J. Moden

52:52 Mål 3-2 Comet H. Kopperud (S. Rekstad)

58:58 Utvisning Furuset F. Zuccarello 2 minutter for Slashing

Furuset tar ledelsen for første gang i kampen etter at Johansen setter pucken i mål fra blå, en del trafikk foran Zurawski som ikke ser pucken. Ikke lenge etterpå fanger Zurawski opp pucken bak eget mål og bommer på pasningen, den ender opp hos Moden som setter pucken i det åpne buret. Furuset er aggressive offensivt etter de to tidlig skåringene i siste perioden og Comet sliter med å spille seg inn i Furuset sin sone. Rekstad gir pucken til Kopperud som reduserer for Comet og tenner ett lite håp med nesten 7 minutter igjen. Comet tar keeper med 3 minutter igjen, men det hjelper ikke. Furuset vinner etter en svak åpning på tredje periode fra Comet.