02:16 Utvisning Nidaros E. Sæteraas 2 minutter for interference

03:22 Mål 1-0 Comet A. Poulsen (H. Kopperud, A. Niskakangas)

03:40 Mål 1-1 Nidaros A. Hallstrøm (J. George, V. Adelsons)

08:43 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Dangerous equipment

10:01 Mål 1-2 Nidaros A. Midtdal (M. Kristoffersen, S. Vedul-Kjelsås)

10:49 Mål 1-3 Nidaros D. Hallstrøm (J. George, V. Adelsons)

I starten av perioden dumper Comet en puck, Sæteraas velger å ta spiller istedenfor puck og pådrar seg en 2 minutter. Comet får etablert spill, Poulsen vender fint opp inn foran keeper og sender Comet i føringen, 1-0! Ikke mange sekundene etterpå reduserer Nidaros med sin superrekke, 1-0. Første periode starter jevnt spillemessig, men det er Nidaros som tar grep om kampen. Nidaros tar først ledelsen i powerplay før de noen sekunder senere utnytter en feilpasning fra Comet og setter inn 1-3. Nidaros har snudd kampen helt på hodet på under ett minutt! Resten av perioden er spillemessig jevnt, men det er Nidaros som har de beste sjansene.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 7 – 11 Nidaros

25:00 Utvisning Comet C. Myklebust 2 minutter for Slashing

27:49 Utvisning Nidaros S. Bråten 2 minutter for Holding

28:39 Utvisning Comet 2 minutter for mange spillere på isen

29:47 Mål 2-3 Comet C. Behm (H. Kopperud)

33:06 Mål 3-3 Comet C. Behm (H. Kopperud)

36:43 Mål 3-4 Nidaros V. Adelsons (J. George, S. Vedul-Kjelsås)

36:57 Mål 3-5 Nidaros M. Midtdal (E. Sæteraas)

Andre periode starter jevnt sånn som første. Comet må ut i undertall, men Comet klarer å hindre Nidaros i å etablere noe bra angrep. Først får Nidaros en 2 minutter og Comet har sjans til å redusere, men ikke lenge etterpå får Comet en klønete utvisning for mange spillere på is. Men i spill 4 mot 4 kommer Kopperud og Behm to mot en, Kopperud gir pucken til Behm som setter den i kassa, 2-3! Etter skåringen har Comet ny giv og er det beste laget. Calle Behm setter ett slag skudd fra blå rett i mål bak Nidaros keeperen, 3-3! Comet har utlignet! Men ikke mange minuttene senere går Nidaros opp i ledelsen igjen. Etter skåringen får Nidaros en kjempe mulighet som går i mål. Nidaros setter to mål med 14 sekunder mellom hverandre. En god periode fra Comet som spillere bedre enn i første.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 22 – 9 Nidaros

46:28 Utvisning E. Sæteraas 2 minutter for Holding

46:52 Mål 3-6 Nidaros J. Rostad (J. Hofstad, M. Kristoffersen)

48:14 Mål 4-6 Comet H. Kopperud (A. Poulsen)

50:23 Mål 5-6 Comet H. Vaglen (H. Enock)

51:58 Mål 5-7 Nidaros J. Hofstad (J. Selnes)

58:47 Mål 5-8 Nidaros O. Larssen (S. Vedul-Kjelsås)

58:55 Utvisning Comet H. Vaglen 5 minutter Roughing

58:55 Utvisning Comet H. Vaglen Matchstraff

58:55 Utvisning Nidaros S. Bråten 5 minutter Roughing

58:55 Utvisning Nidaros S. Bråten Matchstraff

Comet starter siste periode best, og har sjans til å redusere når Nidaros får en 2 minutter. Istedenfor at Comet reduserer, øker Nidaros sin ledelse i undertall. Kopperud klarer å krige inn en løs puck som ligger foran Nidaros sin keeper, 4-6! Ikke mange minuttene senere drar Vaglen seg rundt mål og setter pucken mellom bena på Nidaros sin keeper. Men den gleden varer ikke lenge, Nidaros setter inn enda en puck i mål, 5-7. Comet velger å ta keeper i håp om sudden, men Nidaros setter heller sitt åttende i mål. Nidaros vinner fortjent, selv om kampen var jevn spilt over lengre perioder.