FØLG OSS:

Kristian Høvik fortsetter i den grønne drakta i to sesonger til!

Den unge Haldenseren Kristian Høvik har valgt å signere en toårs kontrakt med klubben! Kristian har spilt på A-laget siden 19/20 sesongen. Denne sesongen har det bare blitt to seriekamper etter at Kristian fikk en skade i kneet som dessverre gjorde at sesongen røyk for hans del.

 

Som klubb ønsker vi kontinuitet sier sportssjef Engebretsen.

Det å få med Kristian på 2 nye år viser at han har tro på prosjektet Comet. Som klubb ønsker vi kontinuitet og Kristian som en lokal ung og lovende spiller så er dette helt optimalt. Målet er å utvikle han videre på veien mot å blir vår klare nummer 1. Vi så allerede på forsesongen at han var i ferd med å ta store steg. Kristian har gjennom skadeoppholdet vist enrom mental styrke og pågangsmot. Han jobber knallhardt hver dag for å bli best mulig, dette er kvaliteter vi verdsetter høyt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *