FØLG OSS:

Alexander Thomas blir ny Comet spiller!

Vi er glade for å presentere Alexander Thomas som ny Comet spiller! Alexander er en 23 år gammel forward fra Drøbak. Alexander har spilt junior hockey på Lillehammer, og fikk sin deby for Lillehammer i 17/18 sesongen. Sist sesong valgte han å dra fra Gjøvik og opp til Narvik, der ble det 17 poeng (10+7) på 35 kamper.

 

– Alexander er en spiller som leser spillet godt og liker å spille der det er trafikk og vi er veldig fornøyde med å ha signert Alexander som vil bringe x-faktoren til laget i hans måte å spille på. Han har god størrelse med sine 188cm og er høyre fattet, Sier Leffe. 

 

Vi har også tatt en prat med Alexander!

Jeg valgte å signere for Comet for jeg vil spille for en klub som satser og er profesjonelle. Comet har alltid vært et lag oppe i toppen, som vil opp og fram. Jeg har spilt nede i Halden før, og det er en hall som lager trøkk, og samler folk på tribunen. Etter å ha snakket med Leif var det ingen tvil om at Comet er det riktige laget, svarer Alexander på hvorfor han valgte å signere.

 

Hva er dine styrker på isen?

Det jeg kan bidra med på isen er at jeg er en smart hockeyspiller, sterk i duellene og er bra til å lese spillet.

 

Her finner du statistikken til Alexander:

https://www.eliteprospects.com/player/388734/alexander-thomas

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *