FØLG OSS:

Øker sitt bidrag og nå sponses bortelagets utvisning av Flis og Malerservice AS

Anders Karlsen har vært en trofast Comet-sponsor og supporter i mange år. I tillegg til å sponse klubben har han hatt Comet Halden-spillere i jobb og Comet-spillere har leid leiligheter.

«Comet-veggen» i lagerlokalet er et godt bevis på at Anders er en som sponser med hjerte for klubben, og vi ser frem til å høre at «bortelagets utvisning er sponset av Flis og Malerservice» hele kommende sesong!

Om Bedriften

Flis og Malerservice AS holder til i Halden by med god kunnskap innen våtrom, flislegging, gulvavretting, tapet og maling. Med 25 års erfaring i våre tjenester så kan vi love deg at jobben blir gjort på best mulig måte med kunden i fokus. Legg vekk malerkosten, la oss gjøre jobben! For mer informasjon, besøk hjemmesiden: https://www.flisogmalerservice.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *