FØLG OSS:

Halden Auto sølvsponsor 2023/2024

Halden Auto har vært trofast Comet-sponsor i flere sesonger. Bilbutikken på sørlifeltet fortsetter samarbeidet også for sesongen 2023/2024, og vi takke for støtten!
Er du på jakt etter bil? Kontakt Halden Auto på +47 69 17 29 70

Om Bedriften

HALDEN AUTO AS ER MERKEFORHANDLER FOR PEUGEOT OG MERCEDES-BENZ I DISTRIKTET HALDEN OG AREMARK. BEDRIFTEN BLE ETABLERT I 1990 PÅ SØRLIFELTET.
Lokaliseringen har vært den samme siden oppstarten, men etterhvert som bedriften har vokst har også behovet for plass og oppdatering av bygget gjort seg gjeldene. Siste store oppgradering av bygningsmassen ble ferdigstilt høsten 2008.
Forhandleranlegget fremstår som moderne og praktiske, samt at bilanlegget i dag er et av de største i Halden. Bedriften er delt inn i fire avdelinger: Salgsavdeling, delelager, verksted, bilutleie og karosseri/skade avdeling som til sammen omsetter for ca. kr. 100 mill. pr. år. Totalt har bedriften 25 ansatte.
Da vi har alle avdelinger under samme tak kan vi tilby våre kunder alle bilrelaterte tjenester noe vi anser som meget viktig for en god kundetilfredshet. Halden Auto AS har en stor kundemasse fordelt ut over hele landet. Produktutvalget vi tilbyr av person og varebil fra Peugeot og Mercedes-Benz gjør at vi har markedets største produktspekter.
I 2013 var Halden Auto norges beste Peugeot varebil forhandler med en lokal markedsandel på over 30%. Denne markedsandelen i Halden var også klart overlegen i forhold til konkurrentene. Halden Auto driver også Peugeot i Sarpsborg distriktet gjennom et heleid datterselskap, Sarpsborg Bilsenter. Denne bedriften er lokalisert på Iseveien, og har vært en bedtydlig aktør i markedet siden 1992. Til sammen omsetter konsernet ca. 760 biler pr. år. Vår erfaring – din trygghet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *