FØLG OSS:

Monsternett

 

Om Monsternett:

Monsternett er en bredbåndsleverandør, og har levert internett siden 2003. Da var Monsternett nyskapende med sitt radio-bredbånd. Et bredbånd som ikke lot seg begrense av dårlige telefonkabler eller lang avstand til sentralen. Med egen infrastruktur og fri sikt kunne Monsternett levere stabile linjer og gi god nett-tilgang.  Spesielt i områder hvor internett-tilbudet var i prinsippet ikke-eksisterende.

I takt med utviklingen kan Monsternett nå levere internett via radio, over egen og leid fiber og med eget tilbud for høyhastighetsbredbånd.

Vår lokalkunnskap og personlige tilnærming skiller oss fra de store landsdekkende bredbåndsleverandørene.

I monsternett har vi en personlig tilnærming til alt vi gjør, og våre kunders tilfredshet kommer før alt annet. Derfor arbeider vi med et avgrenset geografisk område, som gjør at vi alltid er i nærheten av våre kunder.

Vi kjenner ditt nærområde fordi det også er vårt nærområde, og leverer per i dag til Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder. På bakgrunn av vår lo

kale tilhørighet, 

vet vi hva som må til for å levere bredbånd som fungerer i nettopp ditt nabolag.

Monsternett og Comet har hatt et samarbeid over mange år. Monsternett har sponset Comet siden 2006.

Monsternett er en lokal bedrift, og ønsker å bidra med det vi kan best til vårt lokale sports -og kulturliv.

Comet er flinke til å fremme Monsternett sine interesser, og også sine egne. Det er viktig å være synlige og engasjerte.

Monsternett brenner for Østfold og Comet!