FØLG OSS:

Status Halden ishall

Feilen med kjøleren kom som et skudd for baugen, mildt sagt. For bredde sin del betydde det avlysning av sommercamp, og for Elite sin del, senere oppkjøring mot sesong og rokering av treningskamper.

Uansett så har det foregått mye i ishallen den siste måneden, Bredde og Elite har jobbet sammen med vaktmestere for å ferdigstille kjøler og rør, samtidig har vant og benker fått en overhaling.

Når det gjelder det å få lagt is, så skal anlegget vakuumeres og fylles med lake i løpet av uken som kommer. Dette tar noe tid, da det er snakk om store mengder, men er forhåpentligvis blir det klart neste uke. I tillegg til dette er det montert nytt styresystem for anlegget og dette må trimmes inn av leverandør. Det vil først kunne skje når anlegget er operativt igjen.

Altså, så kan dette først kunne gjøres i uke 33, vi snakker da 10. august og utover. Nå skjønner sikkert flere av dere som leser dette at is klar til 15. august blir vanskelig Det vi sikter oss inn på nå er at vi håper at isen kan ligge klar til 20.august – tidligst!
Samtidig så trenger isen noe tid før den er helt klar til bruk, så det vil si at vi prioriterer A-laget på is først og fremst med tanke på at de skal spille treningskamper allerede nå i august.

Vi kan ikke gjøre annet enn å se positivt på det, og si at vi har fått gjort andre forbedringer vi antagelig ikke ville rukket over hvis alt hadde vært i rute. Juli er tross alt feriemåned nr. 1 og da er det begrenset hva man kan regne med å få gjort inne i en ishall.
Men det blir is, treninger, kamper og alt det andre fantastiske som hockey bringer, det eneste er at det kommer litt senere i gang.

//Comet Elite og Bredde ved Bjørn Hofgaard og Morgan Pettersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *