FØLG OSS:

Hva skjer i Halden ishall

Dagen i dag 14.09.15 går ikke inn i historien som noen glà mandag. Nyheten om at ishallens kjøleanlegg atter en gang er nede for telling kommer som lyn fra klar himmel. Selv etter sommerens forsinkelser var det nå duket for en ny sesong, og treningsrutiner var på vei tilbake i kjent stil.

Når dagens nyheter ble kjent ble det umiddelbart satt i gang tiltak fra både Comet og kommune. Kommunen på sin side har sendt ut forespørsel til de som kan kontaktes, når det gjelder å komme opp med en løsning. Hva for løsning det blir og hvor lenge vi må vente på at det blir is igjen, vet vi ikke i dag, men kommunen har lovet å komme med et svar på det innen torsdag.

Vi i Comet gjør det vi kan, sammen som én klubb, i forhold til å legge til rette for videre aktivitet i og på alternative arenaer.

Elite er ute og skaffer istider i blant annet Lions Hov og har allerede skaffet et antall timer der. Elite ser også på hva som må gjøres i forhold til seriekamper. Spillere og lagapparat på A-laget er positive og viser vilje til å bidra med det som skal til i denne vanskelige situasjonen vi nå har havnet i.

Bredde jobber med å skaffe avtaler med andre klubber i forhold til å kunne trene på is igjen, klubber er kontaktet og enkelte av disse viser vilje til samarbeid. Dette skal vi jobbe med denne uken, så forhåpentligvis har vi en løsning på det ganske snart. Alle trenere på de respektive breddelag er informert om situasjonen og kommer til å opprettholde ukens treningstider til en viss grad, slik at det er aktivitet selv om ikke isen er brukende.

Etter at nyheten kom ut i lokalpressen, har til og med lokalt næringsliv engasjert seg. Disse bidrag blir satt stor pris på av oss i Comet og hvis dette er med på å hjelpe til med fortgang i saken både for kommune og Comet som idrettsforening, så er vi evig takknemlig.

Elites sponsorer og samarbeidspartnere blir tatt hånd om av markedsansvarlig og styre i felleskap.

Arne Suther i ishallen er fortsatt en pådriver for begge deler av Halden ishall (curling og hockey) og står på tidlig og sent sammen med Comet og kommunen for å finne en løsning på situasjonen som har oppstått.

Vi vil be om at dere viser tålmodighet og forståelse for de løsninger som måtte komme, alle er inneforstått med at dette ikke er noen situasjon vi ønsker å være i, hverken Comet eller kommune. Men vi er nødt til å brette opp ermene og jobbe konstruktivt for å komme over denne kneika også.

Vi skal holde dere oppdatert, og oppdateringer vil komme fortløpende så fort vi får noe mer informasjon om saken og sakens gang.

For Comet:

Bjørn Hofgaard og Morgan Pettersen

Comet Elite og Comet bredde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *