David skyter

Ny seier for Comet mot Nes IK

1.periode
Allerede etter 24 sekunder etter kampstart så får Comet en mega sjangse, men gikk i padden til Nes keeperen. På tiden 03:50 så kommer første skåring, og skåringen står Nes for. Stilling er dermed 1-0 til hjemmelaget. På tiden 08:44 så utligner Comet etter de bryter ut av forsvarsonen i undertall og går opp i angrepsonen og fyrer et skudd som Nes keeperen redder, men Comet setter inn returen. Stilling 1-1. Nes går i ledelse igjen etter at Pucken ligger fritt like bak Hampus mens han prøver å legge seg ned over den så går Nes lett rundt nette og får pirka den inn bak Hampus. Stilling 2-1.

2.Periode
Etter 03:29 så utligner Comet ved spiller #18 David Hnat. Stilling 2-2. 06:38 inn i 2. periode så går Comet opp i ledelse for første gang i kampen etter skåring av #8 Paulius Gintautas. Stilling 2-3. Like etter så utligner Nes til 3-3. 08:38 inn i perioden så går Comet enda en gang opp i ledelsen med spiller #47 Tobias Skaarberg og stillingen er 3-4. Under 1 minutt senere så øker Comet sin ledelse til 3-5 ved spiller #19 Adrian Englund Aslaksen. Når det står 03:32 igjen av 2.periode så øker Comet sin ledelse til 3-6 ved spiller #24 Christian Saxrud. Ved 58 sekunder igjen av perioden så reduserer Nes til 4-6.

3.Periode
Etter 04:44 så øker Comet sin ledelse til 4-7 ved spiller #24 Christian Saxrud. 08:21 inn i 3.periode så kommer Nes med en veldig fin backhand skudd som går i høyre kryss bak Hampus og stillingen er 5-7. 02:21 igjen av 3.periode så øker Comet ledelsen etter en rar avgjørelse at Nes tar ut keeperen i det Comet får kontroll på puck og Comet får en lett sak med å sette pucken i åpen kasse. Målskårer #71 Christopher Paulsen.

Comet vinner kampen 5-8 og tar med alle 3 poengene med hjem til Halden. Comet har hatt en knall start på sesongen og tatt med seg 6 av 6 poeng til nå.

Neste kamp er borte mot Moss Hockey først kommende Lørdag 3. Oktober. Møt opp og støtt de grønne iskrigerene til enda en seier.