Comet vs ACHA D2

Comet starter dagens kamp med en stor mulighet til Gintautas i overtall etter 5 minutter spilt.
Kampen fortsatte i stort tempo til begge lag , igjen så var det Comet som hadde enda en mulighet til å gå i ledelsen etter 10 min, da Olsson kom alene med keeper i spill 4 mot 4.
1 periode avsluttes ved at bortelaget setter en puck i mål idet sluttsignalet går. Dommer velger å «ikke» dømme mål. Det var delte meninger blandt publikum om det var riktig avgjørelse.
Skudd 1 periode 10-9

2 periode blir mer målgivende, og det er gjestene som tar ledelsen etter 22 min ved spiller nr 7, Brad Edwards.
Comet utligner til 1-1 ved Fredrik Olsson ved 27 minutter spilt.
Det var Jimmy som startet i mål og etter halvspilt kamp, bytter han med Hampus.
Etter 32 min går Comet i ledelsen 2-1 etter mål av Stian Qvistgaard, men ACHA utligner kun minuttet etter, med et meget pent oppspill.Mål av spiller nr 17 Michael Chemello.
Nr 17 står også for målet som gjør at gjestene går til pause med resultatet 2-3
Skudd 2 periode 16-16

3 periode startet litt rotete med tendenser til hawaiihockey, men kom seg betraktelig etter noen minutter. Begge lag spilte tøft og med god fart på skøytene, men målene lot vente på seg. Men etter 58 min utlignet Adrian Aslaksen med et skudd fra blå. Resultatet sto seg perioden ut, og årets, eller kanskje tidenes sudden ble spilt.
Etter kun 4 sek gikk gjestene fra dropp og rett på mål hvor pucken snek seg forbi Baerby i mål.
Skudd 3 periode 10-10

En meget bra kamp fra begge lag, som holdt intensiteten og farten oppe gjennom nesten hele kampen. Fortsetter Comet slik, så vil de plukke mye poeng det neste året.

Comet’s beste: Paulius Gintautas
ACHA’s beste: Dunk Abbot

Byens spiller samlet inn 1050 kr og har nå totalt 10203 kr i kassa.