Comet vs Furuset 16/01-16

Denne lørdagen var Furuset på besøk.

Gjestene stilte med kun 13 utespillere, og startet med en keeper på kun 17 år.

Furuset kom best i gang, og etter 2 minutter spilt sto det 0-1 på tavla. Det var Jonas Thorstensen som ble kreditert det målet som viste seg å bli det eneste for gjestene.
Etter 3,5 min får Comet sitt første overtall, som resulterer i utligning 1-1. Mjølnerød fyrer av et skudd som Paulius styrer i mål. Mjølnerød ble kreditert det målet, men fra min posisjon så jeg tydelig at det var Paulius som var sist på den pucken.
2-1 kom etter drøye 8 min spilt. Egeland ble spilt fri foran keeper, assistert av Adrian Aslaksen.
Gjestenes keeper pådrar seg en 2 minutter for tripping, og Comet får igjen muligheten i spill 5 mot 4. De holdt et bra trykk mot mål, men ble ikke belønnet denne gangen.
Men etter 16.45 min sender Jacob Klang av et skudd som går rett i mål. Stillingen er nå 3-1.
4-1 kommer etter et nydelig oppspill. Det lignet faktisk veldig på klikk-klakk spill.Mål av Stian Qvistgaard, ass Christopher Paulsen og Einar Egeland.
Skudd 1 periode 15-12

Kun spilt i 1 min av 2 periode sitter pucken i kassa igjen. Denne gangen ble Fredrik Olsson målscorer, lekkert forarbeid av Einar som gikk alene gjennom forsvaret til Furuset.
Minuttet senere er det Stian Qvistgaard som setter sin 2 for dagen, Stillingen er nå 6-1
Comet fikk muligheten i spill 5-3 i ca 40 sekunder, etter spilt 46 min, men klarte ikke utnytte det overtallet.
Men når kampen var 48 min gammel kom periodens og kampens siste mål. 7-1 .
Skudd 2 periode 23-9

3 periode starter tidlig med en dobbeltutvisning for roughing og spill 4 mot 4.
Det var egentlig ikke så veldig mye som skjedde i 3 periode. Comet presset tidvis på, men til 3 periode hadde gjestene foretatt et keeperbytte, og han gjorde en god jobb i mål.
Furuset skal ha skryt for aldri gi opp kampen.
Når det gjensto 4 min av kampen får Oscar Thorsen 5 min + liten disp for slashing. Jeg så selv ikke hva som skjedde, bare at Furuset spilleren lå på isen.

Sudd totalt 48-28

Furuset bestemann : Andre Kristiansen ( keeperen som kom inn i 3 periode)
Comet’s bestemann: Einar Egeland