FØLG OSS:
Adrian Johnsen i comet drakt

Comet’s nye keeper Adrian har svart på noen spørsmål

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

1. Gratulerer med en kjempekamp av deg idag. Det var litt av en debut for nytt lag. Hvordan foregikk overgangen for din del?

Adrian- Det gikk veldig fort, jeg var i stjernehallen og så a-lags kamp når telefonen kom. Og det var en forespørsel de trengte raskt svar på. Men intressen for dette var der så det var egentlig ikke noe problem for min del. Etter det møtte jeg på første trening i går kveld, fikk hilst på gutta som var kjempeålreite. Så alt har vel egentlig gått smertefritt.

2. I går spilte du i Stjernen, var det for Stjernens a-lag eller juniorlag?

Adrian- I Stjernen tilhørte jeg juniorlaget, men har vært heldig oppigjennom og fått vært med a-laget

3. Hva tenker du om kampen i dag? Hva visste du om nivået fra tidligere og hvordan var dine forventninger til nivået i 1 div.

Adrian- Jeg syns det var en kjempekamp av hele laget, alle jobbet hardt og bra i 60 minutter og det gir resultater. Visste egentlig ikke så mye, har snakka litt med gutta, men visste ikke altfor mye. Jeg gikk til det med en åpen innstilling og skulle gjøre så godt jeg kunne.

4. I dag hadde du en redningsprosent på 97%. Var du fornøyd med dine egne prestasjoner?

Adrian- Ja, var ganske fornøyd med dagens prestasjon, men det hadde aldri latt seg gjøre uten laget, kjempeinnsats av alle, og vi fikk seieren! Det som er det viktigste.

5. Er det noe som imponerte eller noe som ikke svarte til forventningene dine i dag?

Adrian- Det er veldig vanskelig å velge noen spesifikk idag, hele laget gjør en kjempekamp! Alle tekker skudd og jobber for hverandre! Backene gjør en utrolig bra jobb bak der og forwardene scorer mål og skaper sjanser.

Velkommen til Halden og Comet Adrian.
Vi håper på en like bra fortsettelse som hele laget viste på isen idag. I dag så vi glede og stolthet i alle sammen. Å bare velge ut en bestemann var nok veldig vanskelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *