Etter kampen 24/01-16

Helgens andre kamp mot Bergen hadde kampstart idag kl 15.00

Kampen startet i høyt tempo og mye vilje til begge lag, men det var Comet som åpnet scoringskontoen.
Etter spilt i ca 1,5 min satte Henrik Borgersen pucken i mål, assistert av # 9, Øyvind Andreassen.
Etter 3,5 min var det klart for kampens første powerplay, og det gikk ca 1,5 min så var det Adrian Aslaksen som økte ledelsen til 2-0. Assistert av Einar Egeland.
Det neste pp kom etter 7 min, men det kom ingen store målsjanser.
11,5 min ut i kamper reduserte Bergen til 2-1 ved Philip Åman.
Stian Qvistgaard dro på seg en 2+10 min for takling mot hodet ved spilt 12,5 min.
Mot slutten av perioden, med 3 sek igjen på klokka er det Robin Bjørnstad som øker ledelsen til 3-1, ass av Sydvold og Einar.
Perioden holdt et bra tempo, med unntak av 6-7 min mot slutten.
Skudd 12-9

2 periode startet ikke like bra, etter 40 sek er det Adrian Aslaksen som får en utvisning, og i det påfølgende overtallet til gjestene gjør vår nysignerte keeper en kanonredning.
Adrian Johnsen lå nesten vannrett i lufta og fanget pucken i snapphansken. Imponerende manøver av vår lovende keeper.
Men dessverre etter 22 min spilt, så må Adrian se ennå en puck bak seg. Sebastian Kjos traff riktig på pucken som styrte inn til 3-2.
Det virket ikke som om Comet kom helt igang i 2 periode, for etter 25 min utligner Bergen til 3-3, igjen ved Philip Årman. Hans 2 for dagen.
Bergen fortsatte å mate på og kom i ledelse etter 27,5 min. 3-4 av Sebastian Kjos.
Det skulle dessverre ikke stoppe der, for mindre enn 2 min senere øker Bergen sin ledelse til 3-5 av Martin Lund.
I denne delen av spillet mister Comet kontrollen, og intensiteten de viste i store deler av 1 periode, og virker mer opptatt av spillere enn puck.
Comet sliter med å finne tilbake til spillet sitt.
De neste 5 min pådrar Comet seg 3 utvisninger, Den siste var det Einar som fikk, ut av en hendelse som ingen andre en hoveddommer kunne forstå.
I de gjenstående minuttene skal Einar ha ros for å dra opp tempoet, og skape sjanser helt på egenhånd.
Einar viser til tider egenskaper som ingen annen spiller er i nærheten av.
Skudd 2 per. 12-21

3 periode starter på best mulig måte. Etter 1 min spilt kommer Einar alene med keeper, tar seg god tid, og setter pucken i tverrligger og inn.Perfekt start. 4-5
Men dessverre igjen, så klarer Bergen å krige på og øker sin ledelse til 4-6.
Det svinger mye frem og tilbake i denne perioden, og ingen av lagene finner helt rytmen.
Etter 52 min var Comet var veldig slappe i midtsonen, noe som førte til at Bergen stjal pucken og kunne øke ledelsen til 4-7 av Marek Mertel.
Comet våkner og får fart i spillet igjen. De presser på og var nære redusering da Einar igjen traff tverrliggeren, men denne gangen spratt pucken ut.
Når det gjenstår 2.5 min blir det endel gruff foran eget mål. Einar står opp for lagkameratene og får «belønning» av dommeren. Einar og en motspiller får hver sin 2+2.
Comet fikk sitt siste mål da det gjensto 1.17 av kampen. Reduseringen til 5-7 var det Jacob Klang som sto for. Ass av Ole Sydvold Johannesen