Etter kampen Comet vs Kråkene 3-2

Det var idag klart for det 4 og siste kampen mot Moss Kråkene denne sesongen.
Av i alt 4 kamper så vant Comet 3 av de.

1 periode startet ikke med den tenninga og tempo som mange av oss hadde forventet etter å ha sett kampene i helgen mot Bergen.
Det virket som begge lag følte litt på den, men etter spilt 6,30 var det allikevel Comet som åpnet scoringskontoen.
1-0 av Adrian Aslaksen assistert av Henrik Borgersen.
Tempoet øker noe, men det var Einar som viste styrke ved å dra av seg 2 mossespillere og kom til en fin avslutning på mål, men keeper reddet.
Det første powerplayet kom etter 11 min, og Comet hadde flere store muligheter både i overtallet og de påfølgende minuttene. Dagens keeper for bortelaget gjorde
jobben sin meget bra.

Det første ordentlige store muligheten til Moss kom etter 15 min, og Jimmy gjorde en kjemperedning.
Bare noen sekunder senere får Comet sin første utvisning, men det er Comet som har de største mulighetene selv i undertall.
18,5 min ut i kampen så er det Jimmy som pådrar seg en utvisning for forsinkelse av spillet, og 30 sek senere er det Adrian som også må sette seg.
Det resulterte i spill 3 mot 5, noe Kråkene utnyttet svært bra og Jacub Ciger utligner til 1-1.
Det som skje mot slutten av perioden fikk opp stemningen blant publikum. Einar setter en perfekt takling, på mye omtalte Ciger, og Ciger svarer med å «sparke» etter Einar.
Det resulterte i matchstraff og 5 min i undertall. Ciger var ferdig for denne kampen.

I 2 periode starter kampen 4 mot 4 før Comet fikk 4 minutter i overtall. Comet utnytter det overtallet dårlig, og det er gjestene som får den største muligheten når de kommer alene med keeper. Men Jimmy gjør alt riktig og stopper det skuddet.

Etter flere skudd på over en lengre periode hvor Comet presser bortelaget, kommer endelig uttellingen.
2-1 etter spilt 25,5 minutter, mål av Charley Berg assistert av Tobias Skaarberg.
I denne delen av perioden svinger kampen litt frem og tilbake og Comet pådrar seg en utvisning etter 31 min.
Moss utnytter det overtallet, og nå var det Comet som fikk den største muligheten. De kom 3 mot 1, men keeper stoppet avslutningen.
Når det gjenstår 50 sek av perioden får bortelaget den viktige reduseringen inn mot 3 periode.
2-2

3 periode starter også uten de store mulighetene til noen av lagene, men etter noen minutter spilt så er det igjen Einar som kommer seg løs og alene med keeper. Men bortelagets bestemann, Timothy Noting, redder igjen.
Ved spilt 46,5 min er Comet så nærme å gå i ledelsen som det lar seg gjøre. Bortelagets keeper ligger og «svømmer» og klarer å en umulig måte å til slutt blokkere pucken. Der var Moss meget heldige, og Comet hadde skikkelig stang ut.
I det 49 minutt Comet målet alle ventet på. Denne gangen etter klikk-klakk spill av målscorer Henrik Borgersen assistert av Einar Egeland og Adrian Aslaksen.
4 minutter senere går målfløyta igjen. Det var nok flere enn sekreteriatet som ble lurt der. Pucken traff stolpen/tverligger og landet under keeper. Korrekt annulert mål.
Resten av perioden styrer Comet inn til seier og Moss Kråkene kommer ikke til de store mulighetene.

Comet Halden bestemann: Adrian Aslaksen
Moss Kråkene bestemann: Timothy Noting